Ojama Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witam, zrobiłem bardzo dużą głupotę i rozebrałem tą przerzutkę, przednią i się wszystko rozleciało czy ktoś byłby w stanie tu na forum mi pomoc ? Czy może udać się do serwisu rowerowego, gdzie pewnie mnie wyśmieją dzięki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rozumiem, że ją rozebrałeś w sposób taki, że zerwałeś rozczepiłeś nity? Teraz żeby to ponownie złożyć musiałbyś mieć nitownice. W serwisie nikt ci nie pomoże bo to nie fabryka składająca od zera rozebrane przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nity zawsze mozna srubkami zastapic o ile jest miejsce. ogolnie jest to do poskładania ale z naciągiem sprezyny bedzie niezła jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 czy moglbym zapytac, jaki byl cel demontazu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojama Napisano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Chodzi mi o manetkę... sory, źle to ująłem bo z mojej wypowiedzi wynikało, że to przerzutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No to daj zdjęcie części jakie ci zostały z manetki i coś się wymyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.