c1ach Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Witam, od jakiegoś czasu zajmuję się budową portalu internetowego dotyczącego rowerzystów w mojej okolicy. Tworzę dział o trasach rowerowych, potrzebuję 3 zdjęć mających być "avatarami" danej kategorii, a są 3 : szosa, mtb/cross, extreme. Do rzeczy : czy ktoś ma jakieś ładne zdjęcia i chce być sławny ? Zdjęcie ma przedstawiać oczywiście rower i bikera podczas jazdy. Proszę o zgłaszanie ewentualnych propozycji w tym temacie. Oczywiście po przekazaniu do mnie zdjęcia robię przymiarkę i sam oceniasz czy w to wchodzisz czy nie. Zdjęcie zostanie ewentualnie wykadrowane i zmniejszone do rozmiaru 120 x 90. Zapraszam do współpracy, niestety nie mogę zaoferować zbyt wiele w zamian, mogę wstawić podziękowania na stronie, link do bloga czy strony www właściciela fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 poprzeglądaj www.kordus.poznan.pl/tarnovia i www.kordus.poznan.pl/mtb Jak jakieś ci się spodoba to mogę pogadać z "właścicielem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.