Polon Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witam! Poszukuje mapy Załęczańskiego Parku Krajobrazowego z ścieżkami rowerowymi... Kiedyś mi się zdaje, że na jedną prawie wjechałem (potrzeba wyższa mnie powtrzymała ), ale to było od strony opolskiego. Wiem, że park jest na łódzkim, opolskim i śląskim. Ale na łódzkim chyba najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 http://www.azymut.info.pl/strona/index.php/id_strony/24 do nabycia m.in. w księgarni Nike na A. Struga nomen omen właśnie stamtąd wróciłem (tzn. z Załęczańskiego, nie z księgarni ) i niestety muszę powiedzieć że większość tamtejszych szlaków rowerowych, przynajmniej przy obecnej aurze, jest pokryta takimi zwałami piachu że przejechanie graniczy z cudem. ale poza tym okolica ciekawa, a i sporo fajnych szutrówek się znajdzie w okolicznych lasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.