lajtspid Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Czy takie połączenie jest możliwe: rama z główką pod klasyczne stery nabijane 1 1/8'' + widelec pod stery zintegrowane? Widelce do sterów zintegrowanych mają chyba nieco szerszą górną część "korony" (pod dolną miską sterów)? Mówimy o ramie cross/trekking 28'' i sztywnym widelcu carbonowym. Chcę kupić taki widelec za granicą, ale jest on właśnie pod stery zintegrowane, natomiast rama pod klasyczne, więc chciałbym się upewnić czy będzie to do siebie pasowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Chodzi o widelec pod mostek typu ahed tak? Jeśli dobrze zrozumiałem to raczej nie ma po co się tak męczyć , bo masz stery ahed też nabijane , nie zintegrowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 tak, widelec jest a-head 1 1/8'' do sterów zintegrowanych. Rama ma główkę 1 1/8'' ale pod stary klasyczne nabijane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 http://www.allegro.pl/item615178471_stery_...8_xtrabike.html Przykładowo zarzucam typem sterów o które mi chodziło , na pewno coś znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja tak mam.Stery Dartmoor Curio . http://images48.fotosik.pl/115/51807ba1fd6ee970med.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Czyli widelec pod stery zintegrowane nie różni się konstrukcyjnie od zwykłego widelca i będzie pasował do sterów nabijanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Jeśli zastosujesz stery typu ahed to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 No to super. Dzięki. Tylko nie rozumiem po co piszą: "widelec do sterów zintegrowanych", zamiast po prostu: "widelec do sterów a-head 1 1/8"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Bo się nie znają Wszystko spokojnie będzie pasować Sprawdzone na własnym przykładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.