ThomsoN Napisano 1 Maja 2009 Napisano 1 Maja 2009 Witam chciałbym się dowiedzieć czy opłaci mi się wymiana szprych: Mam koło stare(zmacniane dałem 80zł) jestem obręcz zmacnaina na 100% i cciałbym zamienić ją na zwykłą ( zwykła na zmacnainą) szprych y podejdą do zmacnianej z normalnej ? ob nie będę miał. Mam jeszcze koło z tyłu potrójnie zmacniane i tam mam pokrzywione szprychy z wypadów do lasu xD obręcz według mnie jest prosta xD Opłaci się to robić??? Wiem jak się odkręca szprychy ale jak się prostuje (odcentruje obręcz jakby była krzywa ??) No to jak ktoś odpisze kombinierki i jazda w akcje
hudy Napisano 1 Maja 2009 Napisano 1 Maja 2009 To chyba jakaś kpina z wszystkiego co osiągnęliśmy od czasów Gala Anonima, Jana Długosza, Kochanowskiego, kończąc na Miodku i Bralczyku.
bozar Napisano 19 Maja 2009 Napisano 19 Maja 2009 przeplaciles! w stolicy za zmacanie kola placi sie 50 pln!
Mod Team Puklus Napisano 21 Maja 2009 Mod Team Napisano 21 Maja 2009 Witam chciałbym się dowiedzieć czy opłaci mi się wymiana szprych:Mam koło stare(zmacniane dałem 80zł) jestem obręcz zmacnaina na 100% i cciałbym zamienić ją na zwykłą ( zwykła na zmacnainą) szprych y podejdą do zmacnianej z normalnej ? ob nie będę miał. Mam jeszcze koło z tyłu potrójnie zmacniane i tam mam pokrzywione szprychy z wypadów do lasu xD obręcz według mnie jest prosta xD Opłaci się to robić??? Wiem jak się odkręca szprychy ale jak się prostuje (odcentruje obręcz jakby była krzywa ??) No to jak ktoś odpisze kombinierki i jazda w akcje Abstrachując od waszych "zmacnianych" obreczy to szprychy na 90% nie beda pasowac. Obrecze wielko komorowe maja inny profil i inna wysokość tak ze raczej nalezy sie zaopatrzeć w odpowiednia długość sprzych jak sie nie wie to mozna policzyc. Co do krzywych szprych ... wystarczy naciągnąc i juz nie beda krzywe no chyba ze sa juz poprzeginane to trzeba je wymienic. I NIE kombinerki bo tym to sobie mozesz w gaciach pokrecic tylko klucz do nypli. przeplaciles! w stolicy za zmacanie kola placi sie 50 pln! No no wiadome ja za same szprychy dałem 52zl ... taka dygresja Ale co zrobić jezeli to PROWOKACJA ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.