KANCLERZ111 Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam. Czy ktoś zna wagę tej korby? Czy ktoś ma porówanie do LX/XT ? Proszę o odpowiedzi. Sam użytkuję tą korbę dlatego jestem ciekaw jej wagi, bo przyznam że jest bardzo sztywna i zapewnia niezłe przyspieszenia:) Poniżej załączam zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Tak ciężko poszukać w katalogu? Waży 1003g czyli dużo -> http://www.katalogrowerowy.pl/produkt.php?id_produktu=2736 Np podobnej klasy Stylo jest o 88g lżejsze, XT o 138g, SLX o 113g, LX o 87g, Deore o 5g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANCLERZ111 Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Czyli wiem że rower ma potencjał jak na samej korbie mogę zrzucić ze 120g A jak ze sztywnością? Ja przesiadłem się z makrokeszu na konę kulę 2009 i dla mnie to niebo i osobiście nie mam porównania do innych produktów. Dzięki Schwefel za linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Idę o zakład, że nie odróżnisz Deorki od XT jeżeli byś miał zawiązane oczy. Droższe korby są tyle lepsze, że przeważnie są lżejsze i tyle. No może jeszcze XTR ma wytrzymalsze zębatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.