Swistak9993 Napisano 29 Kwietnia 2009 Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam. W tym roku Chciałbym złożyć rower do dirtu/streetu i niekiedy lekkiego xc. Mam do wydania do 3000 zł. Wybrałem większość części. I mam do nich parę pytań. Dobrze części dobrałem? Może niektóre zastąpić innymi??A może lepiej za te 3000 kupić nowy złożony rower(np. metropolis 1)??Proszę także o pomoc w doborze pozostałych części i uzupełnienie mojej tabeli o inne informacje. Chciałbym żeby rower posłużył mi ponad 3 lata. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dd34d0c3a068ad24.html Tutaj jest tabela z częściami;) Największe waga przy tych wybranych częściach wychodzi 8046g.Myśle że amor będzie ważył do 2,5kg, do tego jeszcze jakieś 2kg na pozostałe części wiec wychodzi ok.12,5kg:D.
nabial Napisano 29 Kwietnia 2009 Napisano 29 Kwietnia 2009 tak liczac, to mozesz podawac wage + - 2kg, czyli bezcelowo zastanow sie do czego tak naprawdę potrzebujesz rower, bo brac pod uwage r7 i revelationa, to troche tak, jakbys chcial rower do xc, ale nie wykluczal trekingowej ramy, konkretyyyy
Swistak9993 Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Napisano 29 Kwietnia 2009 dirt/street.Nie znam się na amorach dlatego więcej podałem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.