Skocz do zawartości

[plecak] Na dwudniową wycieczkę do 200zł.

Rafał87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, poszukuje jakiegoś w miare dobrego plecaczka na wycieczke dwudniową na jurę cena tak do ok 200zł. musi być z bukłakiem, pojemnośc tak ok 8-12L mysle ze powinno wystarczyć bo chce używać plecaka tez czasami na jednodniowe wypady wiec zeby nie byłza duży, prosił bym o jakieś linki do sklepów bo na allegro straszna bieda jesli chodzi o plecaki w tej cenie. aaa co myslicie o firmie north face? znalazłem jakis plecak tej firmy model Dogfish ale ma pojemnosc 6L niewiem czy nie zamało czasem, bo jade pociągiem wiec jakies ciuchy trzeba by zmiescic do plecaka.

prosze o jakies porady bo wycieczka 8maja a ja niemam jeszcze plecaka :D

Napisano

A ja polecałbym Ci ten plecaczek. Bardzo wygodny, mały i pakowny. Tylko niestety bukłak trzeba sobie oddzielnie dokupić, bo nie ma w zestawie, ale warto do niego dopłacić. Będzie służył długimi latami. Ewentualnie może coś innego z Deutera. Mogę tą firmę polecić z czystym sumieniem. B)

Napisano

używa ktoś authora turbo? bo nad nim sie zastanawiam bo nie ma sensu wydawac duzo kasy jak plecaka uzyje moze z 5razy w roku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...