traxmail Napisano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 To był mój pierwszy wyjazd na maraton; ubrałem się raczej mało profesjonalnie [długie portki rowerowe podwinięte za kolana i koszulka na rower, ale z długim rękawem] co dostrzegli obok parkujący panowie. Zaproponowali mi pożyczenie swojego zapasowego stroju i udzielili kilku cennych rad przed startem. Pożyczona odzież spisała się fantastycznie. Raz jeszcze dziękuję i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Miły gest. Myślę, że test odzieży rowerowej skłonił do zakupu takiej? To duże udogodnienie i dobre dla zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traxmail Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Czekając na wypłatę przeglądam oferty ale za każdym razem kiedy wsiadam na rower przypominają się te portki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.