obar Napisano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Otóż chciałbym odchudzić kross sign ds, roweru używam ostatnio głównie na hopki i czasami (rzadziej) downhill, co do mojego budżetu najlepiej żeby było jak najmniej, otóż jak chciałem odchudzić swój rower opony chudsze (obecnie Fast Fred 2.35) chciałbym sobie kupić 2.1 nie będą za chude? i nie czy wziąć coś od schwable czy na maxxis high roller wywale przednią przerzutke, manetke odpowiadającą za zmienianie przednich zębatek no i jedną zębatke dostane sztyce od kolegi upiłowaną i chce wymienić siodełko, i tu jest największy problem gdyż nie wiem jakie..... oczywiście wymienie jeszcze widelec rst launch najprawdopodobniej na duro, ale to za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys11 Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Otóż chciałbym odchudzić kross sign ds, roweru używam ostatnio głównie na hopki i czasami (rzadziej) downhill, co do mojego budżetu najlepiej żeby było jak najmniej, otóż jak chciałem odchudzić swój rower opony chudsze (obecnie Fast Fred 2.35) chciałbym sobie kupić 2.1 nie będą za chude? i nie czy wziąć coś od schwable czy na maxxis high roller wywale przednią przerzutke, manetke odpowiadającą za zmienianie przednich zębatek no i jedną zębatke dostane sztyce od kolegi upiłowaną i chce wymienić siodełko, i tu jest największy problem gdyż nie wiem jakie..... oczywiście wymienie jeszcze widelec rst launch najprawdopodobniej na duro, ale to za jakiś czas Dołączam sie do kolegi... ponieważ mam ten sam problem i te same chęci ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.