roweras Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 No,to jednak mogę polecić pełnoziarniste z biedronki.Może i szybko się rozpuszczają,ale dobre są na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RufusBiker Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Kilka razy w tygodniu mam treningi na ponad 3-4h i nigdy niOd siebie polecam rodzynki i banany - same węglowodany, wysokie IG, duża kaloryczność przy niskiej masie (banan 100g 100kcal, rodzynki 100g 270kcal) i nie brudzą, jeśli odpowiednio je spożywamy (rodzynki przesypuję do pudełka z Plusza - mam takie 2 na trasie - i dawkuję sobie kiedy trzeba). potwierdzam rodzynki są bardzo dobre ) i zdrowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slababateria Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja dziś w Decathlonie kupiłem za 6 złotych 6 sztuk "aptonia food cereal bars" i bardzo mi podpasowały. 21 gram batonika daje 88 kcal, jedna trzecia masy to węglowodany. Całkiem smaczny i pożywny, zabił sporego głoda na jakieś 3h. Smaków jest cały regał, co kto lubi, ja kupiłem czekoladowe. A wie ktoś, czy w jakiejś sieci sprzedają SESAMISPORT? Bo zakup 36szt. displaya w ciemno mi się nie uśmiecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.