canar Napisano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam, wyszukiwarka nie wyrzuca nic na temat marki stanteks, a ceny sa ciekawe i ciuchy prezentuja sie wg mnie niezle:) zobaczcie: http://www.sklep-presto.pl/cat-pol-1204041...w-Spodenki.html czy ktoś korzysta? jak wrażenia? pozdrawiam, canarq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mają ładną i przejrzystą stronę internetową, relatywnie niskie ceny i bogatą ofertę ciuchów... do wszelkich dyscyplin. Nie znam tej akurat firmy, ale ostatnimi czasy powstało wiele takich firemek, szyjących głównie bieliznę termoaktywną i różne sportowe ciuchy "zaawansowane technologicznie"... A wszystkie prześcigają się głównie w wymyślaniu chwytliwych i "kosmicznych" nazw tkanin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
canar Napisano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Strój zamówiłem, przyszedł do mnie prędko, strona, sposob platnosci itepe bardzo fajne-jestem zadowolony, wszystko tak jak byc powinno:) Co mogę napisać o ciuchac póki co, to, że są uszyte lepiej niż się spodziewałem, na razie w terenie jeszcze nie przetestowalem ale wszystko sprawia wręcz świetne wrażenie, zamówiłem spodenki z wkładką i koszulkę, pojeżdże trochę to się tu odezwe jeszcze, poki co-pierwsze wrażenia jak najbardziej ok, szczegolnie za ta kwote-zmiescilem sie w 100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wober Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Mam jedne z takich spodenek narzekam tylko na wkładkę po 3k km wkładka sie ubiła jakby jej już nie było :/ Zwróć uwagę na grubość wkładki im grubsza tym lepiej i tak sie ubije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowiec1929 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja posiadam ze Stanteksu bluzę rowerową (lekko ocieplaną). Kosztowała 59zł i przyznam , że jak na tą cenę wygląda bardzo dobrze. Posiada 3 praktyczne kieszenie i materiał wygląda na porządny. Niestety nie miałem jeszcze okazji jej przetestować w terenie , ale niedługo to uczynię i powiem jak się sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.