Skocz do zawartości

[marka] odzież rowerowa stanteks

canar

Rekomendowane odpowiedzi

Mają ładną i przejrzystą stronę internetową, relatywnie niskie ceny i bogatą ofertę ciuchów... do wszelkich dyscyplin. Nie znam tej akurat firmy, ale ostatnimi czasy powstało wiele takich firemek, szyjących głównie bieliznę termoaktywną i różne sportowe ciuchy "zaawansowane technologicznie"... A wszystkie prześcigają się głównie w wymyślaniu chwytliwych i "kosmicznych" nazw tkanin :)

Strój zamówiłem, przyszedł do mnie prędko, strona, sposob platnosci itepe bardzo fajne-jestem zadowolony, wszystko tak jak byc powinno:) Co mogę napisać o ciuchac póki co, to, że są uszyte lepiej niż się spodziewałem, na razie w terenie jeszcze nie przetestowalem ale wszystko sprawia wręcz świetne wrażenie, zamówiłem spodenki z wkładką i koszulkę, pojeżdże trochę to się tu odezwe jeszcze, poki co-pierwsze wrażenia jak najbardziej ok, szczegolnie za ta kwote-zmiescilem sie w 100 zł:)

• 9 miesięcy temu...

Ja posiadam ze Stanteksu bluzę rowerową (lekko ocieplaną). Kosztowała 59zł i przyznam , że jak na tą cenę wygląda bardzo dobrze. Posiada 3 praktyczne kieszenie ;) i materiał wygląda na porządny. Niestety nie miałem jeszcze okazji jej przetestować w terenie , ale niedługo to uczynię i powiem jak się sprawdza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...