creative1989 Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 j/w, zdjąłem ramię korby, odkręcałem klucz a tu czuję, że się kręci w kółko, więc go zdjąłem troche na siłę. To co jest zaznaczone na czerwono utkwiło w ramieniu suportu(w tej dziurce) ale cały korpus klucza się wyjął. To co jest na czerwono od zewnątrz jeszcze wystaje kawałek metalu, który był w środku klucza. Próbowałem podważać śrubokrętem i zdjąć kombinerkami ale na nic się to nie zdało Ktoś ma jakiś pomysł? Suport jakiś drogocenny nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Hmm niewiem jaki masz suport ale chyba maja oś dążoną (no te lepsze przynajmniej) tak ze mozesz odkrecić ramie z drugiej strony i sprobować wypchac, wybić. Innego racjonalnego sposobu nie widze zeby nie uszkodzić wgintu, mozna sprobować rozwiercac ale bez wiertary stołowej to mozna gwint poniszczyc. No ale suporty na kwadrat jak sam zauwazyłeś majątku nie kosztuja wiec niewiem czy jest ses sie bawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Majsterkowiczem nie jestem i ja tu widzę tylko wymianę. Spróbuj to rozwiercić, ale obawiam się, że jesteś z góry skazany na kupno nowego suportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Wkurzyłem się z lekka, doszedłem do wniosku, że suport i tak jest kiepski to walnąłem z klucza francuskiego i wyleciało, a nakrętka do korby jakoś weszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.