VipRoxor Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Wieć witam chciałbym sobie kupić rower w granicach 1000-2000zl Duala do jazdy po lesie , dirt (np bunny hop,pivot itp) i czasami street . Jestem zielony w tych sprawach wieć prosze o pomoc zobaczyłem na allegro ten rower http://allegro.pl/item617159641_nowy_rower_dual_northtec_blade_ii_licznik_0zlwys.html Amorek 130mm , hamulce tarczowe rama alu 6061 i zastanawiam sie czy nie lepiej składać Kupić rame dragstar alu 7005(lepsza) amorek 130mm , tarczówki itp PS. nie usuwajcie tego tematu , prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 za 2000pln nie złożysz niczego opłacalnego... a przynajmniej złożenie roweru w tej cenie będzie ciężkie(rama, amor i tarczówki to tylko część wydatków... zrób sobie wizualizację kosztów i oceń czy znajdziesz gdziekolwiek wszystkie części za te 2tysie) a ten rower jest nic nie wart.. zobacz ofertę Krossa... jeszcze nie tak dawno temu była "ciekawa" i były pozycje budżetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Czemu "nic nie wart"??? Ma to co wszystkie rowery w tej cenie (i nie tylko w tej cenie) czyli Duracza, przerzutki klasy Alivio, Hussefelta i... parę miejsc gdzie trzeba oszczędzić Od siebie powiem że składałem jakiś czas temu rower do podobnego celu - ramka Darmoor SS, Duracz, korby na ISIS, hamulce Freezer, osprzęt Authora A-Gang, Alivio... i wyszło koło 2200, ale wtedy dular był o 1/3 tańszy, a do tego części robilem w znajomym sklepie ze zniżkami... Obecnie nie masz 2500-3000, nie baw się w składanie bo nie podołasz... Oferty Krossa nie znam, ale i tak trzeba szukać czegoś na wyprzedażach + lekkie używki z kategorii "napaliłem się na skakanie ale nie daję rady" i wyhaczyć sprzęt złożony za 4 kafle w cenie <2 Mnie tam W TEJ CENIE Ten Blade nawet, nawet by odpowiadał... choć po sezonie i tak koła poszłyby do wymiany a Duracz do tuningu, więc sobie dolicz jakieś 500PLN na jesieni. Chyba że obręcze jednak dadzą radę, to tylko piasty przepleciesz na maszyny, ale i tak ze szprychami lekko licząc 250-300 wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 dla mnie przede wszystkim wielką niewiadomą jest ta rama... zawsze można zostać "tym pierwszym" który opublikuje swój test w necie... ale czy warto? no i te kółka: Quando jest jeszcze do przyjęcia w ATB, MTB... nie wiem czy podoła w skakaniu po schodach(moje rozsypały się po zabawie w wheelie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3m1pl Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Nie bedzie pierwszy ktory zamiesci jakias recenzje tego rowerku. Przeczytaj recenzje z BikeBoardu i podejmij decyzje http://www.northtec-bike.com/pl/napisali-o-nas/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.