LRBUKOWSKI Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 No wszystko pięknie... Napęd działał nawet wporzo, ślizgać bardzo się nie ślizgałem, tylko hamulec przedni uciekł, a tył ledwo ledwo...No i jak ktoś widział gościa, któremu z siodełka został tylko drut to tadam tadam to ja ^^ Ostro było NIE WIDZIAŁEM CIEBIE ALE PARE KILOMETRÓW PRZED META ZOBACZYŁEM SAMO SIEDZISKO Z SIODEŁKA JEŻELI TO TWOJE. podziwiam jak pojechałeś dalej.
Sławek Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Jak dla mnie maraton totalna porażka ... Zaczęło się od totalnej niemocy, stałem na pedałach, skala na polarze się kończyła i wszyscy mnie wyprzedzali, byłem pewny że to moja słabość, okazało się że patyk wpadł mi między klocek hamulcowy a zacisk hamulca, koła reką nie mogłem obrócić... Potem jeszcze na rozjeździe jakaś baba mnie skierowała na medio (machając chorągiewką i krzycząc w prawo), na mecie 5 sędziów nie było mi w stanie powiedzieć gdzie jest rozjazd i gdzie mam jechać aby udać się na drugą runde ... Po 7min. błądzenia trafiłem w końcu na rozjazd i pojechałem dalej tempem ślimaczym, byle do mety Szansa była na top 5 i znowu nic nie wyszło ...
Pierun Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Ale duży minus dla Orga za stanowiska do mycia się oraz rowerów. Masakra, mogli o tym pomyśleć. Były dwa węże gdzie można było umyć rower, a chętnych chyba ze 100. Ja czekałem równo godzinę. Ja nie czekałem, skorzystałem z alternatywy alternatywa myjki
wastedqba Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Jak dla mnie maraton był super. Na zjazdach szalałem i wyprzedzałem kogo się dało. Na podjazdach wymiękałem. A jak zaczęły mnie skurcze męczyć to tylko patrzyłem jak mijali mnie Ci których wyprzedziłem na zjazdach jak i Ci co jechali za mną. Jednak endurowa dusza pokazała swoje oblicze. No i trzeba przyznać że za mocno zacząłem. Mimo małego bieżnika w crossmarkach nie miałem problemu z panowaniem nad rowerem. Żadnej wywrotki i prędkości na zjazdach w wąwozach, tak błotnych jak i tym z gałęziami mówią same za siebie. Zawiódł człowiek (siła) nie maszyna. Dobrze że zjazd był przed metą to chociaż mogłem się pokazać przy jakiejś sensownej prędkości. Wszystko mnie boli rower stoi i czeka na mycie ale jestem zadowolony. Musze tylko potrenować siłowe podjazdy żeby na kolejnym maratonie w Lublinie poszło mi lepiej. Pozdrawiam tych którzy mnie dopingowali gdy szedłem na sztywnych nogach pełnych skurczy mięśni w drugiej części trasy Medio. Mój rower po: http://www.pinkbike.com/photo/3512700/ http://www.pinkbike.com/photo/3512699/
Molus Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Mi się podobało. Trzy gleby jakie zaliczyłem na Crossmarkach nie przeszkodziły mi aby zmieścić się w limicie i pojechać na Grand Fondo . A to mój rower po 94 kilometrach .
velverne16 Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Ma ktoś jakieś fotki ogolnie ;> to prosiłbym o jakiegoś linka
Sawo Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Witam serdecznie i dziekuję za wspołpracę na trasie,łatwo nie było ale myślę, że samo ukończenie w takich warunkach,i że sprzęt wytrzymał to jest zwyciestwo! Uważam że u Langa jest naprawdę duża kultura i poszanowanie a przy tym wysoki poziom, że można byc bbb zadowolonym że startuje sie w takim towarzystwie! serdeczne dzieki i do zobaczyska w Gdansku pozdrawiam 177 Slammer P.S. Jeżeli ktoś ze startujących jest na Naszej Klasie to zapraszam, ułatwi nam to kontakt, Sławomir Tyźlik pozdrawiam
Houston Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Witam, był to mój trzeci dopiero maraton (pierwszy w cyklu SKANDI) i było fajnie przez to błotko Mam niewielkie porównanie do innego cyklu i tu muszę stwierdzić, że poza oprawą organizacyjną (wyłączając bufety - na "-") niczym SKANDIA się nie wyróżnia. Zawsze można spotkać tych milszych lub mniej...mocniejszych lub słabszych. Wąwozy bajka... Fociłem dzień wcześniej w lesie zakładowym wyścigi pro i juniorów: galeria link To co podpatrzyłem oglądając zawody XC w sobotę to fakt, iż większość z elity nie nałożyła okularów w tych warunkach. Przypomniałem o tym sobie dopiero na niedzielnej trasie, ale nie zdjąłem szkieł w obawie, że je gdzieś zostawię...
Rodman Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 fajne fotki i extra błotko, kiedyś jeździłem po Nałęczowie wycieczkowo - piękne okolice !! zazdroszczę ... i gratuluję startu !
wastedqba Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 http://www.sportfoto.com.pl/sport/2009-053...czow/index.html pierwsze zdjęcia z maratonu jakie udało mi się znaleźć... Tu jest chyba więcej ale to ten sam autor więc się powtarzają... http://portal.bikefoto.pl/rower/galeria/33.../niezalogowany/
Wrooblin Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Na sportografie jest już bestof http://www.sportograf.de/bestof/540/index.html Mi się akurat jechało bardzo dobrze. W końcu nie miałem kolki na wyścigu. Plecy bolały, ale przez godzinę więc przeżyć się dało. Przerzutkę z tyłu obsługiwałem piętą jak małpka cyrkowa i szło mi na tyle sprawnie że nie mogę powiedzieć że traciłem przez to cenne minuty. Udany maraton! Ostatecznie wylądowałem na 14 miejscu na grand fondo co uważam za dobry wynik, a drużynowo na 4 więc rewelka!
wastedqba Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 No i są też na stronie Skandii http://www.skandiamaraton.pl/galeria.asp Ja się załapałem moją tylną prawą połową na jedno zdjęcie.
velverne16 Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 szkoda,że na żadnej fotce mnie nie ma :/ ale jakby ktoś znalazł przypadkiem to nr .782
LRBUKOWSKI Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Jeżeli ktoś ma na swoich prywatnych zdjeciach numer 103 lub 104 to prosze o kontakt 506137167idea@orange.pl
velverne16 Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Ja też prosze o kontakt na gg 6057192 lub velverne93@onet.eu jak ktoś będzie miał fotke prywatną z nr 782
fotobiker Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 ja się akurat załapałem na jednym w galerii skandii
velverne16 Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 z bananikiem widze;P ojj mi robili chyba tyle zdjęć aa na żadnym mnie nie ma ;o
fotobiker Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 bo większość jest do kupienia za 15 zł na sportografie
wastedqba Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 http://sport.onet.pl/0,1272430,125734,21,4...toreportaz.html Tu jest kilka zdjęć które mi przesłał velverne16... Ja się załapałem. Jeśli ktoś by miał zdjęcie gościa z numerem 756 w koszulce teamu Kona-FordFocus na złotej Konie to bym prosił o kontakt.
wastedqba Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Nieszczególnie do reszty pasuje kolorystycznie ale generalnie to bardzo fajny kask.
79przemek Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Na Sportograf są już do kupienia fotki, ja właśnie zakupiłem sobie swoje fotki
velverne16 Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Też mam z 10 może ale kurcze to troszke kosztuje...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.