bakteria Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 nie wiem co mam zrobić na stronie maratonu pisze dużo ale i tak nie rozumiem 14 lat będę miał w lipcu a startować chce w Gdańsku proszę o pomoc drodzy koledzy i koleżanki gepardkolbudy12@onet.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejM Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witaj Nie ma rady,musisz poprosić kogoś z rodziców,żeby Cię zapisał i wyraził zgodę na start. Rano przed startem wypełnić formularz zgłoszeniowy i wystartować.W ubiegłym roku mój syn jako 12 latek wystartował w Nałęczowie na 30km. Do mety dotarł w doskonałej kondycji. Tu trzeba pochwalić organizatorów,że robią ukłon w stronę nieletniej młodzieży i pozwalają jej startować.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Jesli chcesz startowac, to musisz wybrac sie w dniu maratonu do Biura Zawodow do godziny 10.00 razem z mama lub tata. Sam niestety nic nie zdzialasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakteria Napisano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 dzięki wielkie i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LRBUKOWSKI Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 nie wiem co mam zrobić na stronie maratonu pisze dużo ale i tak nie rozumiem 14 lat będę miał w lipcu a startować chce w Gdańsku proszę o pomoc drodzy koledzy i koleżanki gepardkolbudy12@onet.eu Mój syn miał 12,5 lat jak rok temu pojechał pierwszy raz w Nałęczowie. Od tego czasu był na wszystkich edycjach Skanii i zawsze na dystansie medio. Ale ja zawsze jestem z nim na trasie i w biurze zawodów albo przez internet wypełniam wszelkie papierki i biore za niego odpowiedzialność. Jest zapis w regulaminie ze poniżej 16 roku życia za pisemną zgodą rodziców i ich stałą obecnością na imprezie w czasie trwania maratonu. Wystarczy ze ktos z rodziny będzie z toba w biurze zawodów i cały czas bedzie na ciebie czekał jak bedziesz na trasie. Udanego startu i do zobaczenia na trasie 103 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakteria Napisano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 to mój tata jechać nie musi >? ma tylko napisać że bierze pełną odpowiedzialność za mnie a w biurze zawodów może być ktoś z rodziny np . siostra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 moze jesli siostra jest dorosła i bierze pełna odpowiedzialnosc za Ciebie pozdro:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.