Skocz do zawartości

mam lat 14

bakteria

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj

Nie ma rady,musisz poprosić kogoś z rodziców,żeby Cię zapisał i wyraził zgodę na start. Rano przed startem wypełnić formularz zgłoszeniowy i wystartować.W ubiegłym roku mój syn jako 12 latek wystartował w Nałęczowie na 30km. Do mety dotarł w doskonałej kondycji. Tu trzeba pochwalić organizatorów,że robią ukłon w stronę nieletniej młodzieży i pozwalają jej startować.Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

nie wiem co mam zrobić na stronie maratonu pisze dużo ale i tak nie rozumiem 14 lat będę miał w lipcu a startować chce w Gdańsku proszę o pomoc drodzy koledzy i koleżanki

:sick:

gepardkolbudy12@onet.eu

Mój syn miał 12,5 lat jak rok temu pojechał pierwszy raz w Nałęczowie. Od tego czasu był na wszystkich edycjach Skanii i zawsze na dystansie medio. Ale ja zawsze jestem z nim na trasie i w biurze zawodów albo przez internet wypełniam wszelkie papierki i biore za niego odpowiedzialność. Jest zapis w regulaminie ze poniżej 16 roku życia za pisemną zgodą rodziców i ich stałą obecnością na imprezie w czasie trwania maratonu. Wystarczy ze ktos z rodziny będzie z toba w biurze zawodów i cały czas bedzie na ciebie czekał jak bedziesz na trasie.

Udanego startu i do zobaczenia na trasie

103

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...