netta1987 Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 pomocy jak go odchudzić moja pierwsza i na pewno dobra decyzja to zmiana tory na fox 100rl ale co dalej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 nooo sposobów odchudzania roweru przy takim sformułowaniu treści tematu to jest sporo. na przykład wymień wszystkie komponenty jakie są w rowerzre na topowe shimano/mavic/avid itd... a tak całkiem poważnie to żeby coś móc wymyśleć trzeba wiedzieć jakimi środkami dysponujesz. tematów których obiektem jest trance/anthem jest na forum ostatnio kilka - wystarczy żebyś się wysilił i przeczytał ich treść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 ale ten model jest inny od starej konstrukcji a środki to poza amorem około 1000zł czyli troche ale nie wykluczam zwiększenia puli na razie myśle nad zmianami korby na slx, kaseta na Deore XT 2008 CS-M770 opony na Schwalbe racing ralph 26x2.1 i na tym łącznie z amorem licząc po łebkach mam 1,2kg mniej a jakie wy zmiany proponujecie zastanawiałem sie nad kołami ale to już koszty rosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 no dobrze ale co odchudzanie ma do starej lub nowej konstrukcji? przecież nie dotyczą one przerabiania ramy tylko kombinacji z osprzętem. trance i anthem mają ze sobą wiele wspolnego - także co do możliwego osprzętu. skorzystaj z tematów na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogucik1912 Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 zapraszam do mojego projektu w manii lekkości coś może podpatrzysz, pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.