creative1989 Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Jak w temacie. Najlepiej jakby była stacjonarna, bo w podróż i tak prawdopodobnie będę kupował podręczną. Amortyzator to Marcok mx comp ETA(zawór AUTO bodajże). Cena tak do 60-70zł. Fajnie jakby była z wężykiem zapobiegającym utraty powietrza przy odłączaniu i przeciw uszkodzenia zaworu. Czy to wszystko jest to możliwe w tej cenie... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 nei ten dział IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 byłem w tym dziale, i ze zmeczenia założyłem temat, bez patrzenia gdzie go zakładałem raport poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Taka pompka nie istnieje. Pompka do amora jest malutka (mało powietrza mieści) i żeby nadmuchać koło musiałbyś machać z pół dnia. Za to jej zaletą jest, że nie ucieka tyle powietrza przy odłączaniu co przy normalnej pompce do kół. A przy odłączaniu pompki do kół od razu zejdzie Ci większość powietrza z amortyzatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 OK, więc na pewno kupię pompkę do amora, co do kół to ja jestem przyzwyczajony do badziewnych pompek za 5zł i koła jakoś poszły do 3barów po 3minutach, a z takim np. GIYO-01 chyba powinno być lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja do kół używam starej, metalowej, dużej pompki, takiej stojącej albo kompresora na stacji benzynowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.