djwiocha Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Powiem ci tak teraz to są faktycznie stanowczo za blisko tarczy, musisz je oddalić właśnie takim klinem, i dopiero to regulować. Jak głęboko możesz wcisnąć klamkę? Bo w Juicy powinno być to około połowa jałowego skoku, jeśli jest mniej to znaczy że klocki są za blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ciekawe, kiedy był zmieniany płyn, w każdym razie czy to nie jest objaw zapowietrzonych hamulców, lub po prostu mniejszego ciśnienia w układzie niż być powinno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlaho Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Też chciałbym to wiedzieć djwiocha, regulacja klinem według Ciebie pomoże? Bo Safian post wyżej napisał że nie, bo "rozepchanie klocków nic nie da, zaciśniesz kilka razy klamkę i będzie tak jak wcześniej, po to jest zbiorniczek wyrównawczy, żeby klocki zawsze były w tej samej odległości". Sam już w takim razie nie wiem. Klamkę mogę wcisnąć na tym skoku jałowym mniej więcej do połowy, o tak: No nic, pomęczę się jeszcze trochę, a jak polegnę, to.. znacie jakiś serwis w Warszawie lub okolicach godny polecenia? Ewentualnie co jeszcze mogę spróbować zrobić sam? Aha, rower jest z 2009 roku, więc płyn ma maksymalnie 2 lata z hakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.