tobo Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 USE to mało popularna w Polsce firma a robi wg mnie sporo interesujących części. niestety opinii o nich bardzo mało. może jednak ktoś ma lub miał styczność? interesuje mnie opinia na temat wszystkich części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Posiadam mostek marku USE uważam, że wykonaniem dorównuje a nawet przebija konstrukcje Thomsona. Ma innowacyjny system mocowania do którego nie potrzeba szyszki ani śrubki z kapslem. Mostek wystawiłem obecnie na allegro, gdyż nie pasuje mi do mojej nowej koncepcji USE produkuje sprzęt naprawdę wysokiej klasy. http://www.allegro.pl/item612747519_use_at...okazja_bcm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Od siebie dodam, że widziałem kiedyś jakiś test gdzie wstawiano różne kierownice z włókna węglowego na Red Monstera Syntace'a USE przeszedł taki tekst bez najmniejszego zająknięcia i był zdecydowanym zwycięzcą wśród konkurencji takiej jak Ritchey, Truvativ, Race Face czy też FSA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.