Mateunio Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 http://www.mtbcrossmaraton.pl/ Witam czy jacyś forumowicze wybierają się na, któryś z tych maratonów. Pierwszy start już w najbliższą niedzielę w Daleszycach. Ja z pewnością się wybiorę. Pozdrawiam
premier2 Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja mam takie plany. Na 90% się pojawię pozdr i do zobaczenia No i pojawił się problem , okazało się, że nie mam transportu na miejsce. Nie przejeżdża ktoś przez Piotrków w drodze na zawody?
porcupine Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja się zastanawiam,gdzieś czytałem pozytywne opinie o tej imprezie, że zwłaszcza trasa ciekawa
marsman Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 sądząc po zdjęciach z edycji poprzednich fajne tam tereny mają może być zabawnie dlatego choć zmęczony pracą to jednak jadę
rafal2314 Napisano 24 Kwietnia 2009 Napisano 24 Kwietnia 2009 sądząc po zdjęciach z edycji poprzednich fajne tam tereny mają Faktycznie zdjęcia obiecujące. na pewno będzie ciekawie.
lajtspid Napisano 26 Kwietnia 2009 Napisano 26 Kwietnia 2009 Jak wrażenia? Dajcie jakieś relacje i fotorelacje
premier2 Napisano 26 Kwietnia 2009 Napisano 26 Kwietnia 2009 Trasa mega fajna . Niestety zerwałem łańcuch (nie polecam spinek sh*tmano) i zaliczyłem piękną glebę, gdyby nie kask, dostałbym rowerem w łepetynę. Ale wrażenia super, było warto. Dziękuję zawodnikowi z nr 261 za pożyczenie imbusa , zostawiłem go w biurze zawodów.
Mateunio Napisano 26 Kwietnia 2009 Autor Napisano 26 Kwietnia 2009 Trasa faktycznie świetna. Ciekawe podjazdy, ostre zjazdy( szczególnie z Widełek). Premier2 to ty się wyłożyłeś na samym początku? Czekamy teraz na Nowiny. Jakby ktoś miał fotki to wrzucajcie.
premier2 Napisano 26 Kwietnia 2009 Napisano 26 Kwietnia 2009 Nie, nie ja . Na zjeździe trafiłem na kamień przednim kołem i stało się.
premier2 Napisano 27 Kwietnia 2009 Napisano 27 Kwietnia 2009 Startowało około 220 zawodników. Najlepszy miał czas około 2.21(59km). Nie wiem, jak on to wykręcił , bo trasa nie była lajtowa.
zlaczka Napisano 27 Kwietnia 2009 Napisano 27 Kwietnia 2009 Tak, trzeba przyznać, że czołówka spieła się. Trasa rzeczywiście była fajna i ze względu na niezbyt liczną frekwencję niezła atmosfera. Makaron po impresce był naprawdę niezły, nie było problemów z dokładką. Naprawdę warto pojechać.
Mod Team bikergonia Napisano 27 Kwietnia 2009 Mod Team Napisano 27 Kwietnia 2009 A czemu na stronie organizatora nie można obejrzeć wyników? Wszystkie inne cykle podają do publicznej wiadomości a ŚLR?
premier2 Napisano 27 Kwietnia 2009 Napisano 27 Kwietnia 2009 Najpóźniej w ciągu kilku dni od daty odbycia się maratonu wyniki ze szczegółowymi danymi są umieszczane na tej stronie. Po zawodach każdy z zawodników, którzy podali nr telefonu, otrzymał sms'a z informacją o czasie przejazdu, miejscu w open i w kategorii. Można było spokojnie zjeść, umyć rower. Dla mnie bardzo ciekawe rozwiązanie.
zlaczka Napisano 27 Kwietnia 2009 Napisano 27 Kwietnia 2009 Potwierdzam, poza tym wyniki zostały wywieszone na miejscu około godziny 16.30
Mateunio Napisano 27 Kwietnia 2009 Autor Napisano 27 Kwietnia 2009 A na stronie pojawią się pewnie za 2 3 dni. Wrzucam też linki do fotek: http://www.plikus.pl/zobacz_plik-SLR_Dales...aly-212199.html - dystans FAN http://www.plikus.pl/zobacz_plik-SLR_Dales...uzy-212048.html - dystans MASTER http://picasaweb.google.com/sjesdif/20090426_slrDaleszyce# http://www.sportfoto.com.pl/sport/2009-042...zyce/index.html
BIGMAZI Napisano 12 Maja 2009 Napisano 12 Maja 2009 W ten wekend polecam Międzygórze, a w następny (niedziela 24 MAJ) zapraszam na drugą odsłonę Świętokrzyskiej Ligi Rowerowej. NOWINY koło Kielc, to już kultowa trasa, gdzie mimo że będziemy jechać już po raz piąty, to znów mam dla was nowe ścieżki którymi jeszcze nie jechaliście. Będzie ostry zjazd z góry o wdzięcznej nazwie "TRUPIEŃ" , a także tuż obok jaskini "PIEKŁO", czy fantastyczne krajobrazy na górze "MIEDZIANKA". To tylko parę atrakcji na trasie którą , albo pokochacie, albo przeklniecie, lecz na pewno zapamiętacie.
marsman Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 również będę. nie sam i tym razem będę lepiej przygotowany niż w Daleszycach
rainier Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 panowie ale jak sie tu wybrać do Nowin jak puma grasuje juz w lasach świętokrzyskich )) a tak na serio to jaka była frekwencja w daleszycach i ile może być osób w nowinach?
marsman Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 jak sie tu wybrać do Nowin jak puma grasuje juz w lasach świętokrzyskich )) a tak na serio to jaka była frekwencja w daleszycach i ile może być osób w nowinach? ta puma to taka dodatkowa atrakcja. zapewni motywacje by dać z siebie 150% normy o frekwencji w Daleszycach już było-ok 220 osób. w Nowinach spodziewłbym się że będzie więcej bo trasa jakby bardziej znana. jeśli atmosfera dopisze tak jak w Daleszycach to naprawde warto jechać. impreza bardziej lokalna, rodzinna można by rzec
rainier Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Znam takie maratony z seri EST maraton, w 28 VI ma być w szydłowcu od kielc nie daleko więc też warto się wybrać, Wracając do tematu w nowinach będe na 90 %
marsman Napisano 25 Maja 2009 Napisano 25 Maja 2009 no i jak wrażenia po Nowinach?? jak dla mnie, poza płaskimi odcinkami po asfalcie/szutrze na ok 20km, trasa świetna. fajne podjazdy, potworne zjazdy żałuje troche że start mi nie poszedł. sporo czasu i sił straciłem na pierwszych km wyprzedzając co wolniejszych zawodników ale i tak przyjechałem tylko ok 50min za Markie Galińskim
rainier Napisano 25 Maja 2009 Napisano 25 Maja 2009 jak dla mnie maraton super, niczego nie zabrakło, super podjazdy i zjazdy, trochę błota, bufety w dobrym miejscu, makaron z sosem na mecie extra, trasa oznaczona tak ze ślepy by sie nie zgubił, Co do asfaltu to dały trochę wytchnienia po podjazdach, wielki plus dla organizatorów, tak trzymać,
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.