Ubotek Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam Poszukuję czegoś na rok bo noga mi rośnie. Jaki secik do 300zł polecacie. Robie 3000km rocznie. SPD czy UBIJAKI Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witaj. Ja ze swojej strony polecam butki Shimano. Ujeżdżam już drugą parę. Pierwsze służyły mi przez ponad dwa lata codziennej jazdy w każdych warunkach (błoto, woda, kurz, mróz, śnieg), drugą parę mam od początku lata 2008 i sprawują się jak do tej pory równie dobrze co pierwsze. Do tego pedały M520 lub wyższe i spokojnie możesz śmigać. Pierwszego modelu moich butów nie pamiętam, te które teraz mam to SH-M122. Pozdrawiam 3aran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dobra kupuje M520-tki. Tylko jakie buty?? Adidas Durango czy SHI m076?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kup 540-ki. Nie są wiele sroższe. 520-ki mają za dużo plastiku w sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.