3aran Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam. Posiadam litrowy bidon isostara i z powodu jego kształtu nie mogę znaleźć do niego koszyczka. Może ktoś z forumowiczów widział taki duży koszyczek i wie gdzie go można kupić?
arroyo Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 Próbowałeś kbix? Taki jak ten: http://www.allegro.pl/item607995197_koszyk..._czar_nowy.html ramiona dobrze trzymają i są lekko elastyczne.
sq3mka Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja mam taki bidon i używam do niego takiego koszyka http://www.rowery-gemma.pl/images/squad%20black.jpg jest to koszyk na bidon KBIX SQUAD. Polecam. Na początku trochę ciężko bidon wchodził ale teraz już jest wszystko akurat.
WojteK# Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 Też mam bidon Isostara 1L. Pasował zwykły najtańszy koszyk Authora. Bidon nigdy mi nie wypadł itp. nawet na kamienistych górskich zjazdach.
3aran Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Napisano 21 Kwietnia 2009 Też mam koszyczek Authora, ale wydaje mi się za płytki. Spróbuje tego kbixa. dzięki za info.
Niedzwiedz1 Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 Też mam bidon Isostara 1L. Pasował zwykły najtańszy koszyk Authora. Bidon nigdy mi nie wypadł itp. nawet na kamienistych górskich zjazdach. U mnie tak samo, sprawdzają się oba modele koszyków authora, zarówno ten klasyczny jak i ten o kształcie podobnym do podlinkowanych kbix'ów.
pannier Napisano 23 Kwietnia 2009 Napisano 23 Kwietnia 2009 Panowie, pozwolę się podpiąć do tematu. Orientujecie się, gdzie dostanę koszyk, który utrzyma pewnie i stabilnie butelkę 1.5litra, taką zwykłą, po mineralnej. Widziałem takowe konstrukcje - mały koszyk plus wyżej coś w rodzaju zatrzasku, który trzyma butlę w okolicach nakrętki. Dobry patent, bo czasem to strach pomyśleć co by było gdyby butelka na zjeździe wpadła pod koło.
lajtspid Napisano 27 Kwietnia 2009 Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja widziałem. Na allegro- o tutaj. Ale ten koszyk jest MZ szerszy niż standardowy bidon (Isostar 1l ma normalną szerokość, tylko jest długi) i nadaj się chyba tylko do butelek typu PET 1,5l.
3aran Napisano 27 Kwietnia 2009 Autor Napisano 27 Kwietnia 2009 Orientujecie się, gdzie dostanę koszyk, który utrzyma pewnie i stabilnie butelkę 1.5litra, taką zwykłą, po mineralnej. Ale ten koszyk jest MZ szerszy niż standardowy bidon (Isostar 1l ma normalną szerokość, tylko jest długi) i nadaj się chyba tylko do butelek typu PET 1,5l. Lajtspid, ale Pannierowi chyba o to chodziło? Czytajmy ze uważnie i ze zrozumieniem.
lajtspid Napisano 27 Kwietnia 2009 Napisano 27 Kwietnia 2009 Lajtspid, ale Pannierowi chyba o to chodziło?Czytajmy ze uważnie i ze zrozumieniem. Staram się. Temat dotyczy koszyka na bidon Isostar 1l. Post kolegi pannier mi umknął. Kolega 3aran nie zacytował postu na który odpisywał. I tym oto sposobem, ni z gruszki ni z pietruszki, pojawił się link do koszyka na butelkę 1,5l w temacie poświeconym koszykowi na bidon Isostara
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.