AlzaiL Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam, zastanawiam się jaka jest różnica pomiędzy manetkami Shimano XT z roku 2007 SL-M760 a tych najnowszych z 2009 SL-M770. Przy okazji czy warto jest dopłacić sporo do XTRów? Jest jakaś wyczuwalna różnica w pracy tychże manetek? Różnicy w wadze jestem świadom pozdrawiam aha, czy w XT z 2007 roku można zdemontować monitorki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 porównywałem moje XT 770 z najnowszym XTR i prawie nie odczułem różnicy. Dolne dźwignie działają dokładnie tak samo, z takim samym jałowym skokiem. Różnica jest na górnej dźwigni prawej manetki - w xtr można zrzucać 2 biegi na raz. XT po odkręceniu telewizorków wyglądają niemal tak samo jak xtr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.