michuuu92 Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 z standardowego roweru została tylko rama sztyca i kiera. a wiec po krótce co w nim siedzi Rama: Kross hexagon ;/ (do wymiany nie wiem jeszcze kiedy) Sztuciec: marzocchi 33 TST2 Coil 2009 koła: AlexRims DP20, Shimano M475, SNspoke kaseta: sram PG950 Przerzutka przód Sram X7 przerzutka tył: Sram X9 Manetki: Sram X7 korba: Truvativ Firex hamulce: Avid juicy 7 mostek: Truvativ XR 110mm 6* łańcuch: Sram PG971 sztyca: accent siodło: kbix procomp kiera,pedały: nic ciekawego, wszystko czeka na przypływ gotówki i wymianę czekam na negatywne opinie bo tych pozytywnych mam już z deczka dośc. co do wagi nie wiem jeszcze ile wazy, nie mam gdzie go zwazyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 20 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Srebrna sztyca nie pasuje, a ten zielony, turkusowy ? kolor ramy wygląda na tej ramie źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuuu92 Napisano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 hmm źle to mało powiedziane, niestety innej sztycy nie było, a na krzywej strach jexdzić, rama poleci do wymiany, raczej wiecej białego bedzie i czarnego na ramie wiec się może skomponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Mnie osobiście ten turkusowy kojarzy się z Bianchi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A mi ten kolor bardzo się podoba , kojarzy mi się ze sprzętami z lat 90-tych, na pewno sie wyróżnia. Sztyca przydałby sie jakaś czarna i fajnie by było jak byś skrócił łańcuch bo coś długi jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuuu92 Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 wiele sie zmieniło w rowerze Rama: Kross hexagon Sztuciec: Tora 318 AIR koła: Mavic Crossride UB kaseta: shimano SLX 11-32 Przerzutka przód: Sram X7 przerzutka tył: Sram X9 Manetki: Sram X7/X9 korba: Truvativ Firex hamulce: Avid juicy 7 160/160mm mostek: Truvativ XR 110mm -6* łańcuch: Shimano LX sztyca: accent siodło: kbix procomp kiera: accent pedały: shimano 520 opony: continental vapor pro dętki: maxis waga około 13kg ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Można prosić o świeża fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuuu92 Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 chętnie bym dał fotke ale widze z forum zniknęła opcja załączników wiec nie mam jak wstawić tutaj fotka roweru w aktualnym stanie. sorry za jakosc fotki ale robiona na szybko telefonem przed maratonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Hej Michuu. Dzień Dobry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ten amorek nie ma za dużego skoku?? Ile to?? 120?? 150? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ten amorek nie ma za dużego skoku?? Ile to?? 120?? 150? Mi to wyglada na 100mm .Obecnie noszę sie z zamiarem kupna takiej samej korby - polecasz ją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.