Skocz do zawartości

[rower] crossfire 25-v Centurion

telephone77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem z motoryzowanym użytkownikiem ruchu drogowego ale od jakiegoś czasu myślę przesiąść się na rower... Mam 12km do pracy gównie asfalt wiec wymyśliłem sobie :) ze kupie cross-a ( na dojeździe do pracy rola roweru się nie skończy wiec wskazane jest żeby mógł spełniać weekendowe wycieczki nawet po lesie :) ). Kupiłem katalog rowerowy 2009 przewertowałem od deski do deski znalazłem kilka fajnych modeli firmy merida, cube, trek, ktm... Ale zainteresował mnie ten model:

http://www2.centurion.de./Bikes.Detail?bike_id=121

Firma mało mi znana :) i czy wart swojej ceny ? Cena katalogowa 4399zł

aa.. jeżeli macie już jakiś pewny rower w cenie 3000zł - 4000zł zaproponujcie coś ( mowa o cross-ie )...

Z góry dzięki :)

Napisano

Jeśli chodzi o ramy Centurion, to są spawane u Meridy , z takich samych materiałów, osprzęt na wysokim poziomie , więc jeśli cena odpowiada ...

Napisano

Naprawdę dobre rowery. Firma istnieje od 1975 roku.Mało znana ponieważ pierwszy dystrybutor pojawił się w naszym kraju niedawno. Posiadam Centuriona - nie cross-a - i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobrze i dokładnie zrobione ramy,rzeczywiście Centurion korzysta z fabryki Meridy, osprzęt dobrze skomponowany i co ważne też Centurion stara się wybierać lekkie komponenty - chociażby mało znany u nas Procraft. Zaprzyjaźniony sprzedawca mówił , że wszyscy którzy zakupili Centuriony bardzo sobie je chwalą. Ja chwalę i polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...