Skocz do zawartości

[rower] Kellys Oxygen za 1700 zł - a może coś innego?

CMarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Chciałbym kupić rower do ok 1700 zł. Dostałem ofertę Kellysa Oxygen w tej cenie. Nie wiem, czy się opłaca go kupować, bo na rowerach znam się słabo. Może coś innego w tej cenie jest bardziej warte zainteresowania. Do momentu gdy dostałem ofertę interesowałem się najbardziej Unibike Evolution bo dużo się o nim tutaj dobrego naczytałem.

Dajcie znać proszę, bo chcę kupić rower do przyszłego weekendu - potem wyjazd :D

Co do specyfikacji:

Będę jeździł głównie w terenie, las itd. Czasami na ulicy, ale tylko by dotrzeć do lasu.

Mam 180 cm wzrostu, waga prawie 80 kg.

Poniżej link na allegro tam jest dokładny opis roweru

http://www.allegro.pl/item611822852_kellys..._2009_lodz.html

Napisano

Nie chcę już dopłacać i tak początkowo miałem wydać do 1600 ale ta oferta zamieszała mi w głowie - czy ktoś mógłby mi napisać coś więcej o porównaniu tego Krossa i Kellysa? Który lepszy osprzętowo? Co uważacie - sklep Krossa też niedaleko więc w zasadzie nie mam różnicy gdzie kupię. Dwa sklepy blisko domu :D

Napisano

Widzę, że wątek się urwał, czy ktoś mógłby się jeszcze wypowiedzieć. Bo naprawdę nie wiem co kupić, Kellys, Kross a może Unibike.

Napisano

Gdyby nie brzydkie malowanie Krossa, to jego bym wziął :) Ale jeśli kolorki Ci pasują, to imo nie ma się co zastanawiać tylko wziąć tego Krossa.

Napisano

Dzięki za odzew :) Wolałbym jednak nie kupować na allegro, nie chcę się bawić w odsyłanie w razie jakiejś wady a rower jest mi potrzebny na następny weekend. Rozumiem więc, że jak nie ten Kross to Kellys najlepsza opcja w tej cenie? A może coś z Unibike?

Napisano

W tym Kellysie jest Gila z przodu trochę już czytałem i widzę że źle się na ten temat wypowiadacie. Lepszy jest np w Unibike Evolution tam jest SR SUNTOUR XCR LO. Krossa jak pisałem na allegro nie chcę kupować za to w sklepie jest inny ostprzęt.

Dajcie znać co byście wybrali bo jutro planuję wyprawę żeby się przymierzyć do tych rowerków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...