pagaille Napisano 17 Kwietnia 2009 Napisano 17 Kwietnia 2009 Zaczynamy promować kulturę rowerową, kulturę jeżdżenia, kulturę rowerzystów. Zapraszamy na łódzką Masę Krytyczną, czyli przejazd pojazdów napędzanych siłą ludzkich mięśni! Impreza odbywająca się w Łodzi co miesiąc od kilku lat, ale po raz pierwszy w nowej oprawie. Będą niespodzianki dla szykownie ubranych! Promujemy Łódź jako ESK2016! Trasa: *Start na Pasażu Schillera *Jedziemy Piotrkowską *al. Mickiewicza, ścieżką rowerową do parku Poniatowskiego *al. Włókniarzy ścieżka rowerowa (Droga Krajowa nr1) *skręcamy w Drewnowską ścieżką rowerową *Koniec (przynajmniej oficjalny) na rynku Manufaktury Dlaczego taka trasa? Bo to najkrótsza droga rowerowa łącząca Pietrynę z Manufakturą! Masa jest zalegalizowana - będziemy nawet mieć obstawę rowerowego patrolu SM (chyba nie uciekną w ostatniej chwili) oraz trochę gadżetów dla przybyłych. Zapraszamy wszystkich w ostatni piątek miesiąca na Pasaż Schillera- start tradycyjnie o 18.00. Zatem szykujcie rowery, ślijcie wieści dalej, zaproście znajomych i rodziny! Z rowerami oczywiście. Najbliższy przejazd już 24 kwietnia!
nax Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 no to dajcie znac jak poszlo SM na rowerach, ja chce to zobaczyc! =D
scrubby Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 Powodzenia ! Ja zabezpieczam przedmedycznie Warszawską MK. 16.05. mamy w Wawie Masę na Autyzm. Zapraszam.
pagaille Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Napisano 29 Kwietnia 2009 Masa była bardzo udana Podskoczyliśmy z frekwencją z 30 osób do grubo ponad 200. Dużo osób było zachwyconych nową oprawą. Na przyszły miesiąc szykujemy jeszcze bardziej atrakcyjny przejazd oraz większą kampanię informacyjną.
mavic Napisano 11 Maja 2009 Napisano 11 Maja 2009 Bardzo podobała mi się nowa oprawa masy. Czekam na następną!
mavic Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 Odbyła się kolejna Masa Krytyczna. Zapraszam Łodzian na następną już 26.06
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.