Kaltoman Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Moje koła 28 do crossa wielokrotnie centrowane są już w fatalnym stanie. Potrzebuję nowych (piasty może jeszcze zostawię). Gdzie w Warszawie (najchętniej Bemowo, Żoliborz, Wola) zrobią to naprawdę dobrze. Najbliżej mam do Szurkowskiego na Kole. Myślałem także o iX na Broniewskiego, ew. ŚwatRoweru na Wybrzeżu Gdańskim. Może jakieś opinie, sugestie...? Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Polecam sklep i serwis "Marceli" na ul. Grochowskiej 324. Ja tam zaplatałem swoje koła i regulowali mi rower.Wszystko na wysokim poziomie. Drugi punkt polecała mi Koleżanka tu z Forum, jako bardzo dobry i sprawdzony.Nazywa sie G-Stuff i mieści się na ulicy Biruty 6. Słyszałem że dobrze zaplata tez znany serwisman(Martinez)z punktu R99 mieszczacego się na ul.Racławickiej 99. Niestety przypuszczam,że nikt w tym czasie nie zrobi Ci kól od ręki i będziesz musiał poczekac pare dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Kumpel przeplatał dwa razy koło na 26" na nową piastę jak się mylę u Szurkowskiego na Kole i zapłacił 70-80 zeta razem ze szprychami DT (32 sztuki). Ogólnie przyzwoicie zrobili, nic nie bije i jeszcze posmarowali czymś nyple. Jak się obręcze zakurzyły to widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Swoje zaplatałem u Marcelego i pięknie się kręcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flejtuch Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Na wybrzeżu mi kiedyś (rok temu, półtora?) przeplatali kółko po dzwonie. Doradzili dobrą obręcz (zieleńszy wtedy byłem bardziej niż teraz ). Gdzieś 3-5 dni czekałem nie pamiętam dokładnie. Pomijając koszty części wzieli jakieś 40 złotych ale w teraz poszły im ceny trochę w górę wiec stawiam na 50 zł. Zaplecione bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Może jana pawła Tam za 50-60zł zaplotą dwa koła prawię od ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaltoman Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Powinienem byłem napisać wcześniej - zdecydowałem się na Wybrzeże Gdyńskie. Koła zrobili mi już jakiś miesiąc temu, na piastach DTSwiss i obręczach Mavica. Są rewelacyjne i bardzo dobrze zaplecione, więc polecam jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jakie DT i Mavic i jakie ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borron Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witam serdecznie, pozwolę sobie odkopać ten temat gdyż niektóre adresy są już nieaktualne. Planuje zimą złożyć lekkie koła na przyszły sezon. Czy koledzy mogą polecić sklep/serwis w warszawie, w którym zrobią to naprawdę dobrze i pewnie? Najlepiej centrum lub okolice. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 www.swiatroweru.com.pl zaplot jest dosyć drogi, ale nadal uważam że roią bardzo mocne koła. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Ja ze swojej strony mogę polecić Arkadiusza Budzińskiego - Nowowiejska 10 ( przy metrze politechnika ) 224235381 lub 501942493, mały serwisik ale zawsze byłem zadowolony z usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.