Skocz do zawartości

[Serwis] Gdzie zapleść koła w Warszawie

Kaltoman

Rekomendowane odpowiedzi

Moje koła 28 do crossa wielokrotnie centrowane są już w fatalnym stanie. Potrzebuję nowych (piasty może jeszcze zostawię). Gdzie w Warszawie (najchętniej Bemowo, Żoliborz, Wola) zrobią to naprawdę dobrze. Najbliżej mam do Szurkowskiego na Kole. Myślałem także o iX na Broniewskiego, ew. ŚwatRoweru na Wybrzeżu Gdańskim. Może jakieś opinie, sugestie...? Będę wdzięczny za pomoc.

Polecam sklep i serwis "Marceli" na ul. Grochowskiej 324. Ja tam zaplatałem swoje koła i regulowali mi rower.Wszystko na wysokim poziomie.

Drugi punkt polecała mi Koleżanka tu z Forum, jako bardzo dobry i sprawdzony.Nazywa sie G-Stuff i mieści się na ulicy Biruty 6.

Słyszałem że dobrze zaplata tez znany serwisman(Martinez)z punktu R99 mieszczacego się na ul.Racławickiej 99.

Niestety przypuszczam,że nikt w tym czasie nie zrobi Ci kól od ręki i będziesz musiał poczekac pare dni.

• 1 miesiąc temu...

Na wybrzeżu mi kiedyś (rok temu, półtora?) przeplatali kółko po dzwonie. Doradzili dobrą obręcz (zieleńszy wtedy byłem bardziej niż teraz :) ). Gdzieś 3-5 dni czekałem nie pamiętam dokładnie. Pomijając koszty części wzieli jakieś 40 złotych ale w teraz poszły im ceny trochę w górę wiec stawiam na 50 zł. Zaplecione bez zarzutu.

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Witam serdecznie, pozwolę sobie odkopać ten temat gdyż niektóre adresy są już nieaktualne. Planuje zimą złożyć lekkie koła na przyszły sezon.

Czy koledzy mogą polecić sklep/serwis w warszawie, w którym zrobią to naprawdę dobrze i pewnie? Najlepiej centrum lub okolice.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...