Skocz do zawartości

[rama] Specialized S-works M5?

szkapa666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, trafilem na ta rame : Specialized S-works M5, z tego co widze nie ma mocowan na tarcze, ale jak to jest z nia? Ile wazy w rozmiarze 18"? Czy jest po prostu dobra? Moge ja nabyc za 650zl, nigdy sie nie interesowalem tymi ramami i nie wiem czy to dobra oferta.

Zdjecie roweru z rama:

607750685.th.jpg

Napisano

sorry moze cos pominalem ale jak dla mnie to ta rama oprocz napisow nie ma nic wspolnego ze specem a tym bardziej z s-works, co to za malowanie i gdzie ta wygieta dolna rura i w jakim miejscu sa umieszone dolne przelotki???

Napisano

A modele ze starszych lat? Widziałem gdzies na google S-work'sa M4 z 2001 r, to wygladal dosc podobnie;]

Edit:

@Jestescie pewni ?. Bo jesli tak, to zaraz odmawiam ;]

Napisano
chyba musze zaraportowac aministracji, inne pytanie ktora strone oni wspieraja....

Administracja sama się zameldowała z tym temacie :devil: Stronę jedyną słuszną.

Wspieram trzeźwość - zarówno rowerzystów jak i prezydentów ... niezależnie od opcji jednych jak i drugich.

A od trzeźwości to mamy oddzielny temat, w którym jeszcze się nieudzielałeś -> http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...49909&st=20

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...