ISIDORO Napisano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ma ktoś trasę czerwcowego maratonu w Gdańsku na GPS Garminie ? Jestem właśnie w Gdańsku i chętnie bym ją przejechał. Jak będę wracał do domu minę Chodzież. Może i tam trasa jest wyznaczona wg GPS? Mamy przecie XXI wiek i trza iść s postempem. Gadzeciaż w tym "Garmaniak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mamy przecie XXI wiek i trza iść s postempem. Pewnie ze tak...ale niezaleznie od postepu dobrze jest tez znac podstawowe zasady ortografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ISIDORO Napisano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Prosiłem o mapy GPS a nie "sztywne" komentarze forumowicza. Ja bym się domyślił, że "błędy" pisowni wynikają z maniery a nie braku wiedzy na temat zasad pisowni. Ja nie czepiam się drobiazgów typu z zamiast ż czy e i ę. Wiecej merytoryki. Ja jak nie potrafię pomóc to nie zabieram głosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Ja mam tracka, napisz na slawek_xc@o2.pl, wyślę Ci, no problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.