kalol Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 Mam taki problem ze mam zamiar kupic rower do hopek itd, ale kumple ktorzy jezdza na moim osiedlu to jezdza tylko MTB i nie wiem czy oplaca mi sie jezdzic samemu czy bedzie to wyrzucenie pieniedzy w bloto. ;/
insideee Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 Przecież to Twoja decyzja czy będziesz jeździć sam czy w grupie. Jak lubisz rowery to kupuj i jeździj a później możesz namówić kogoś żebyście poskakali jak Ci smutno samemu
Robert Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 Prawdę mówiąc, to chyba jeden z głupszych tematów jaki ostatnio widziałem. Chcesz skakać dla zajawki? Proszę bardzo, na pewno laski na to polecą. Tyle że wtedy albo stracisz kolegów, albo przybędzie ich wiele i też zaczną skakać.
nabial Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 hyhy koledze chyba jednak chodzilo o to, abysmy ocenili jego charakter pod katem samozaparcia w solowej drodze rozwoju jego pasji niestety przez internet nie da sie tego okreslic
reka123 Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 Mi by było nudno samemu skakać, ale zawsze możesz się wkręcić w kręgi ludzi którzy to robią. Są wady i zalety, decyzja zależy od Ciebie;)
NeZ Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 heh, a skąd my mamy to wiedziec? To juz od Ciebie zależy i tego jak Ci sie Dirt spodoba czy bedzie Ci sie chciało skakać czy bedzisz to uważaj za nudne. Jak tak sie patrze po znajomych to zdarza im sie samym wychodzić na hopki ale raczej grupkami chadzają jednak.
MM85 Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 Kolega może miał na myśli czy będzie wystarczająco silny jak źle skoczy połamie sobie nogi/ręce ew. coś innego i będzie musiał się czołgać sam do domu
GdyniaBiker Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 Jeśli chcesz tak jeździć, to tak jeździj, to Twoja pasja, a nie wyrzucenie pieniędzy, albo "czy się opłaca", a jeśli chcesz mieć z kim pogadać i iść na piwo, to nie potrzebujesz roweru do tego
urbanek18 Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja nie skaczę na żadnych hopkach. Ale jeżdżę zawsze samemu i nie przeszkadza mi to.
jedrekxc Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 o ile MTB można jeździć samemu, to już na akcje typu dirt i street warto mieć kolegów. To wygląda tak że siedzi się ileś godzin na jednej miejscówce i jeździ. Ktoś zawsze jeździ ktoś stoi i tak na zmiane, czasami na chwile wszyscy przestają jeździć i gadają zrezstą ktoś zawsze szybciej się czegoś nauczy, można coś fajnego podpatrzeć itp..
insideee Napisano 16 Kwietnia 2009 Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja myślę że autor tematu chce się popisać przed kolegami na tych górkach :PP
Pigipon Napisano 17 Kwietnia 2009 Napisano 17 Kwietnia 2009 Kolega może miał na myśli czy będzie wystarczająco silny jak źle skoczy połamie sobie nogi/ręce ew. coś innego i będzie musiał się czołgać sam do domu tez o tym pomyslalem. lipa troche by byla
Mod Team Pixon Napisano 17 Kwietnia 2009 Mod Team Napisano 17 Kwietnia 2009 Moim zdaniem temat o niczym, a właściwie o użalaniu się nad sobą. Zamykam...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.