gremson Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam! Jak w temacie, jakie damskie rękawiczki bez palców są warte uwagi. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 16 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A ile kasy chcesz przeznaczyć na rękawiczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 do 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladybird Napisano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 polecam oferte firmy Chiba ... tutaj masz ich wyroby http://www.chibagloves.com/id75.html .. ja osobiscie od tego sezonu jeżdżę w damskich Chiba Bio X Cell... jestem bardzo zadowolona. świetnie przylegają..nigdzie nie uciskają.. mają wszystko co dobre rękawiczki mieć powinny.. z wierzchu cienka rozciagliwa lycra ..kciuk z frotte /he na pot i inne wydzieliny / rzep.. hmm .. wygodny ... a ile wytrzyma to się zobaczy...póki co trzyma i ma się dobrze...oczywiście tasiemki między palcami są...z wad to jedynie takie estetyczne bzdety...lycra się leciutko już zaczęła mi zaciagać tu i ówdzie..ale wszystko co eksploatowane się zużywa..za moje w sklepie dałam 63 zł... moim zdaniem warto na te wyroby zwrócić uwage.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miharu Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Nie sądziłam, że rękawiczki są i damskie i męskie.. Myślę, że to trochę już przesada.. spodnie, koszulka mogą być w 2 wersjach, ale rękawiczki.. Ja zwykle kupuję po prostu takie, które pasują i się podobają, i już.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzewa Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 potwierdzam - Chiba robi b.dobre rękawiczki, używałam 1 szt żelowych ponad 4 sezony , aż sie rozpadły w praniu, mimo iż lycra sie zaciąga a obrazek schodzi po pierwszym praniu polecam tę firmę teraz kupiłam też Chiba, ale z palcami, na razie zimne poranki dają znać , a ręce zawsze mi marzną jako pierwsze !! damskie rękawiczki mają chyba inną rozmiarówkę, mierząc jednocześnie S-kę 661 i S-kę Chiby, ta pierwsza jest dla mnie za duża !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 mzewa możesz mi podać szerokość Twojej rękawiczki Chiba rozmar s i dlugość jej najdłuższego palca. dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja miałam meridy takie za 30/35 zł, teraz kellysa - ot zwykłe rękawiczki i jak to rękawiczki kiedy dobierze się rozmiar są bardzo wygodne o ile merida trochę już się wytarła, tak kellysy żelowe nadal trzymają. W upały natomiast z nich nie korzystam bo nie mogę znieść kolarskiej opalenizny jak rano wyjeżdżam, to w południe wiszą sobie zaciągnięte przez róg jako miękka podkładka pod nadgarstki kiedyś miałam zajawkę na scott'a... super design! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzewa Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 rękawiczki tuz nad kciukiem maja 9 cm, potem się zwężają do 8 cm pod palcami środkowy / najdłuższy palec ma długość 7,5 cm wszystko mierzone leżąc luźno, po włożeniu na rękę rękawiczki lekko się naciągają i są super tu link do moich chibek: http://www.rowersport.pl/produkt/1905_lady_orchid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja mam męskie rękawiczki Scott Essential Wierzch Lycra Power Mesh Terry Cloth Strona wewnętrzna dłoni Clarino Cechy - wysoki stopień wentylacji wierzchu dłoni - pętle do szybkiego ściągania - silikonowy napis na dłoni - skórzane wzmocnienie do naciągania - wyściełana dłoń - zapięcie rzepem - pętle między palcami - wyściółka żelowa Trochę ode mnie: przy kciuku jest fajny materiał który ściera pot z czoła jednym zamachem Wygodne, dobrze się dopasowują do ręki, Rzep sprawia ze rękawiczki się nie zsuwają i nie kręcą. Dzięki pętlą szybko się zdejmuje, bez tych rękawiczek nie umiem już jeździć ręka się nie poci i rzeczywiście jest duża wentylacja. Ładne są zielone i czarne http://www.zuchlinski-sklep.com.pl/index.p...amp;prod_id=506 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Moja Pani poleca: Chiba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.