krykam Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Cześć oto parę filmów które nakręciłem ostatnio jeżdżąc na rowerze aparat umieszczony na kierownicy, dla mnie osobiście trasy bardzo fajne długie i urozmaicone pod względem trudności a zresztą oceńcie sami Są to trasy w Masywie Śnieżnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeson Napisano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Fajne traski. Jade tam wlasnie na weekend majowy. Ale ja bede zjezdal wolniej.... Swoja droga ciekawe jakie szybkosci mial autor filmu, zwlaszcza na asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 na asfalcie tam na tej ostatniej prostej było 59,80 km/h trochę pod wiatr jeżeli by go nie było byłoby pewnie szybciej niedługo myślę ze pojawią się kolejne filmiki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 kamilu daj znac jak bedziesz sie wybieral na snieznik znow pokaze ci ciekawe trasy od strony jodlowa a i posmigalbym i ponakrecal z Toba :P !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no i kolejny filmik teraz trochę inaczej nakręcony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Super filmik, w następnym roku się tam wybiorę (szkoda że pewnie dopiero po maturze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2009 i kolejne wypociny prosze o jakieś oceny może jakieś rady na przyszłość.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jedna jedyna uwaga to efekciarski montaż (przejścia). A poza tym to jednak mało dynamiczny ten film, ale rozumiem, że sam siebie filmowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2009 no niestety sam siebie... a co do przejść to jak mam to rozumieć że nie najlepiej to wychodzi czy jak?? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 17 Września 2009 Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nie no w niczym nie przeszkadzają technicznie takie przejścia - rzecz gustu, ale moim zdaniem psują klimat. Bardziej pasowałoby coś mało rzucającego się w oczy - zwykłe przejście albo płynne przez wyciemnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ok dzięki za podpowiedź może rzeczywiście masz racje przy następnej produkcji spróbujemy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 17 Września 2009 Udostępnij Napisano 17 Września 2009 lubie sie czepiac, ale w dobrej wierze - nie za wysoko siodelko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2009 hmm mi się jeździ wygodnie a na początku w ogóle myślałem ze jest za nisko ale zostało jak jest noga mi się nie prostuje jak pedałuje wiec myśle ze jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 17 Września 2009 Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Mi tam brakuje jakiegoś podkładu muzycznego, po prostu nawet jak czasem film nie ma niczego do zaoferowania to dobra nuta zatrzyma oglądającego, a jak ma to tylko wzmocni pozytywne doznania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2009 wiem wiem i tak też robiłem wstawiałem muzykę ale za każdym razem jak już przesyłałem na you tube to mi ten dźwięk wyłączali... wiec zostawiłem tak jak jest teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielbasa96 Napisano 17 Września 2009 Udostępnij Napisano 17 Września 2009 witam mam pytanko ty zjezdzales na trek 6500 disc?>>>>>?? dorby ten rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2009 tak to trek 6500 disc jest to model 2007 ja mam go od roku i jeździ mi się na nim wyśmienicie ogólnie polecam tą markę może są droższe od pozostałych ale wykonanie jest naprawdę świetne, widziałem treki mające już po 5 lat wypożyczane w wypożyczalni a nadal wyglądające i jeżdżące super także polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Zjazdowa trasa fajna. Też muszę się kiedyś pobawić w kamerowanie ale zapodam w nocy bo ostatnio pełno dzikich zwierząt mi wyskakuje przed koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.