insideee Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Kupiłem go na alledrogo za 240zł. Odebrałem osobiście. Pierwsze wrażenie: czerwone pudełko z wycięciem na licznik. Instrukcja w kilkunastu językach. Ma kilkadziesiąt stron. Na początku śmieszne wydawało mi się mocowanie na gumki, ale jeżdżę już z tym licznikiem 3 miesiące i wszystko działa. W liczniku brakuje automatycznego włączania (przez poruszenie kołem) Czujnik mocowany na sztycy musi być kilka mm od czujnika na szprychach, czasami zdarza się, że się oddali o kilka mm to licznik pokazuje 0km/h. Nie mam do tego licznika żadnych zastrzeżeń. Mocowany jest na mostku. Ma podświetlany ekran i pulsometr. Licznik oceniam 9/10 A oto jego funkcje: Funkcje ogólne: - 7 języków menu, - podświetlenie, - wskaźnik wyczerpania baterii, - dwa obwody kół, - możliwość wpisania dystansu całkowitego. Funkcje rowerowe: - prędkość bieżąca, - prędkość średnia, - wskaźnik porównania prędkości bieżącej do średniej, - prędkość maksymalna, - dystans wycieczki, - programowalny licznik kilometrów, - programowalny czasomierz (odliczanie w dół), - całkowity dystans dla roweru 1, - całkowity dystans dla roweru 2, - całkowity dystans dla roweru 1 + 2. Funkcje pulsometru: - puls bieżący, - puls średni, - puls maksymalny. Funkcje czasu: - zegar, - stoper, - czas jazdy, - całkowity czas jazdy rowerem 1, - całkowity czas jazdy rowerem 2, - całkowity czas jazdy rowerem 1 + 2, - programowalny czasomierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi