HANSON Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Kupuję ramę i mam te dwa typy, co sądzicie o nich, która lepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meXy Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 cube cięższa i wytrzymalsza, o mniej sportowej geometrii, giant lekka i mniej sztywna, geometria wybitnie sportowa ja wybrałem reaction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rezun Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ja też wybrałbym cube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kupuję ramę i mam te dwa typy, co sądzicie o nich, która lepsza? Lepsza to pojecie wzgledne, zalezy czego sie oczekuje od roweru. cube cięższa i wytrzymalsza, o mniej sportowej geometrii, giant lekka i mniej sztywna, geometria wybitnie sportowa Kwestia wiekszej wytrzymalosci i sztywnosci cuba jest mocno dyskusyjna. Ja bez chwili wahania wybralbym XTC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja też bez chwili wahanie wybrał bym XTC, sprawdzona i chwalona, nawet w przedostatnim BB. meXy nie wiem skąd te "rewelacje" o mniejszej sztywności Gianta - robiłeś testy sztywnośći ??? , waga ram jest zbliona, a geometria Gianta nie tak ścigancka ... tzn rama sportowa, ale nie tak ścigancka jak parę innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.