Skocz do zawartości

[Wycieczka] 19 Kwiecień Jura

cusek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mnie niestety nie będzie;/ kolano wygrało;/

Bawcie sie dobrze :)

A jednak :) pokonałem ból;p

Dzieki za jazde w za######istym towarzystwie,

Respekt dla kobit

Dawać foty;p

P.S.

następnym razem zmienie opny;p to nie bede marudził o asfalcie;p

Napisano

Melduje dojazd, ekipa mega, trasa mega wypad ZAJE>.......

Fotki albo dziś albo jutro trochę tego jest, a mój transfer piękny nie jest:)

Napisano

Dzięki za wspólny wypad panowie i panie. Co do pań -to rzeczywiście pozytywnie mnie zaskoczyły. Na tych podjazdach nie jeden facet okazywał się miękki jak klamka zapowietrzonego hamulca tarczowego :P Respect po trzykroć :) Wrzucenie dzisiaj wszystkich fotek do mojego albumu Picasa zakończyło się niepowodzeniem. Nie dość ,że mój transfer jest jeszcze mniej piękny niż u Jacka ,to co chwilę przerywa połączenie. Ale znajdę jakiś inny sposób. Jedno zdjęcie jednak musiałem wrzucić -zdjęcie miesiąca :D Jacek -wybacz :D Dla niewtajemniczonych wyjaśniam ,że Jacek pompuje dętkę jednej z naszych koleżanek -uczynny chłopak :)

http://picasaweb.google.pl/marusia51/Zdjec...349995808152802

Pozostałe foty -już mniej soczyste -niebawem -mam nadzieję.

Napisano

Hehehe to będzie zdjęcia miesiąca :-P

Też dzięki za wspólny wypad, było naprawde fajnie, choć z planowanego 70 km mi wyszło 100 a niektórym 130 :-P

No i piasku było jak nad morzem.

Napisano

Ja was przechrzczę<_< ostrzegam, a Ciebie Mamba szczególnie, kiedy robimy VOL 2? Może tym razem druga cześć jury?

Napisano

Spoko wypad był, dzięki wszystkim. Pierwszy raz zdarzyło mi się jechać z dziewczynami i naprawde respect <_< ja jeszcze dokręciłem 2km pod domem i padła pierwsza w tym roku setka ;) Aha i wyrazy uznania też dla Dominika za terenowe zjazdy na tych wybitnie nie terenowych oponach :whistling:

Napisano

Heh, cieszę się, że nikogo nie przeraziła ilość przejechanych km i zdaję się, że wszyscy zadowolenia z wycieczki :D Oby więcej takich wypadów.

W najbliższych dniach też wrzucę parę fotek.

Ps. Rozumiem, że pociąg nie zawiódł i powrót się udał :)

Ps. 2. Jacek - gdyby nie moja przebita dętka, nie miałbyś tak wystrzałowej fotki :PP

Pozdrowienia dla wszystkich!

Napisano

Zdjęcia super;)

kiedy robimy VOL 2?

Jak najszybciej;p

Może tym razem druga cześć jury?

Ja proponuje okolice pustyni błędowskiej :D

Napisano

Kurde no... :D Dawno na forum nie zaglądałem i przegapiłem taki ciekawy wypad, a w sobotę i tak nic nie robiłem...

Kiedy następny? Mogłby mi ktoś wtedy dać znać na priv?

Byłbym niezmiernie wdzięczny... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...