Skocz do zawartości

[licznik] tanie liczniki sigmy

MrKolos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy kupowanie tanich licznikow (ok. 50zl) ma jakis sens ?

znalazlem kilka takich w sigmie

pytanie do forumowiczow... ile kosztowaly wasze liczniki i dlaczego tak drogo ?:)

wybacz modzie ;)

Napisano

Ja posiadam jeden z tańszych liczników sigmy, zaledwie kilka funkcji, nie pokazuje temperatury, nie ma podświetlanego wyświetlacza, nie pokazuje nawet prędkości średniej, ale swoje podstawowe funkcje spełnia bez szemrania. Wcześniej posiadałem jeden z liczników no-name, tani i z masą funkcji, ale niestety po jednym sezonie zaczął się psuć, miał jakieś problemy w łączności z podstawką (awaria styków). Aktualna sigma 800 wygląda i pracuje solidnie, jedynie to śmieszne gumkowe mocowanie trochę mi daje w kość, ale można je polepszyć domowymi sposobami.

Napisano
czy kupowanie tanich licznikow (ok. 50zl) ma jakis sens ?

znalazlem kilka takich w sigmie

Mam stary model BC700 - od paru lat wiernie służy, nie straszne mu deszcze czy mrozy (wtedy reaguje pooowoli, ale działa :P ), nie czuję potrzeby posiadania czegoś lepszego, czytaj droższego/nowszego.

Napisano

teraz tylko trzeba cos wybrac

jak sie okazalo sigma ma calkiem spory wybor tych "tanszych" licznikow

no i trzeba znalezc sklep z rozsadnymi cenami ;)

Napisano

Miałem 906 ale po kradzieży zakupiłem 1606L przewodowy z podświetleniem. Róznica w cenie w zeszłym roku 25 zł. Ma wszystko co potrzeba....

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ja mam 1606L przewodowy, kupiłem za 85zł, do tego musiałem wymienić baterię, która kupiłem za 9zł , ale jestem zadowolony :).

Napisano

też używam 506. może mam mniej funkcji niż kellys któego używałem wczesniej ale łatwość montażu i niezawaodność dają mu ogromną przewage nad kelly family

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...