freestylek Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam, jestem nowy na tym forum. Chciał bym się dowiedzieć co sadzicie o tym rowerze i jego osprzęcie który wydaje się być dobry ale nie mogę znaleźć opinij na jego temat :/ Moze dlatego ze jest to rower typowo amerykański a jego podzespoły maja europejskie odpowiedniki. Drugie pytanie co polecicie dla osoby ważącej przeszło 110kg i około 190cm wzrostu. Czy ten rower to wytrzyma ? I czy warto dopłacać do chydrauliki której niema w modelu Tyax Elite 2009 na rower mam okolo 1600zl te modele ta cenę przekraczają ale szczególnie wpadły mi w oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piraniaa Napisano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witaj . Ja posiadam od niedawna tyaxa super 2008 , model godny polecenia. Słyszałem opinie ze to market ale z tym sie nie zgodzę . Sam wazę 110kg i jakos wytrzymuje moje naciski na korbę . Jedyne co zmienię to kość kierownicy z większym katem , oby bylo wyzej Wybieralem miedzy GIANTEM TERRAGO 2 I KTM FIRE . Kupiłem Mongoosa i jestem zadowolony. Polecam i pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.