maxtro Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam Mam zamiar kupić te buty i mam pytania, czy ktoś posiada owe buty ?? Mam szeroką stopę i obawiam się, że nie będę dla mnie pasować. Mam zamiar kupić rozmiar 47. Buty rozciągają się po dłuższym czasie ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam, polecam osobistą przymiarkę bo można się sparzyć;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuore147sportivo Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam. Posiadam owy model - kupiłem je niedawno, pokonałem w nich ponad 200 km i sprawują się dobrze. Są to moje pierwsze buty z spd. Rzepy dobrze trzymają. Też mam szeroką stopę. Normalnie chodzę w butach o rozmiarze 43 lub 44 a shimano kupiłem w rozmiarze 46 - taką mają numerację. Na razie nie rozchodzą się na boki. Dobrze jest sprawdzić buty przymierzając je a nie kupować w ciemno na allegro sugerując się tylko długością podaną w informacji. Polecam ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 A ja mam nogę 42 i kupiłem buty 42 i nie było żadnego problemu. Taką mają numerację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 a wiecie jak wygląda numeracja w adidasach?? normalnie nosze tak 42/43 Ostatnio przymierzałem nowe buty shimano i rozmiar 43 pasował (do tej pory mam szosowe shimano 44 i są zdecydowanie za luźne i 42 górskie które są już ciasne) a słuchając opinii o shimano podobno zawyżają rozmiarówkę czyli tak w 42 myślicie, że miał bym strzelać jeżeli chodzi o buciki adidasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Adidasy są dobrze skrojone i raczej powinny pasować tak jak wskazuje długość wkładki. Zmierz dokładnie długość stopy (najlepiej zrób obrys na kartce a4) i do uzyskanego wyniku dodaj 5mm, buty z taką długością wkładki szukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.