TocaS Napisano 11 Kwietnia 2009 Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam po długiej przerwie Jaki łańcuch możecie polecić do zestawu: korba FC-M582 - Shimano LX kaseta PG-980 - Sramik cena nie gra roli pozdrawiam
TocaS Napisano 27 Kwietnia 2009 Autor Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam ponownie widzę brak zainteresowania tematem. Wiem jest sporo na ten temat w starych postach trochę też zacząłem tego czytać, a i zapewne mało opisałem. Aktualnie zakupiłem kasetę XT'ka z korbą STX i dostałem kupić łańcuch XTR'a CN 7701 i zastanawiam się czy go nie wymienić na Campe Record C9, ponoć dwa razy mocniejszy od tego XTR'a, a i można go zamontować w roweruch MTB. Salamandre używam do XC oraz Szosy. Tu głównie używam 2 i 3 blatu. W skład napędu wchodzą przerzutki tył LX 07, przód XTR 07 oraz manetki XTR. Znam osoby, które na CN 7701 polecają i robią na nich spokojnie 8 tyś. km, a są osoby nie polecające tego łańcucha. Campe poleca mi np kumpel kolarz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.