Skocz do zawartości

[koła] zielone obrecze, zielone szprychy [28]

bozar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

w przyszlym miesiacu bede skladal ostre kolo

wymyslilem sobei ze rowerek bedzie mial zielone kolka. wszystko byloby git, gdybym chcial jezdzic na 26, bo sa takie zielone szprychy na allegro i byloby git. jednak ja jak na zlosc chce 28 i musze je jakos pokolorowac. albo obrecze albo szprychy maja byc zielone.

i pytanie - czy cos takiego w ogole mozna dostac? jezeli tak, to gdzie?

moga byc stozkowe, ale to raczej drugorzedna sprawa;)

aha - na oba kola z oponami detkowymi moge przeznaczyc max 400PLN, mam tylko jedna piaste - torowke na tyl

dzieki z gory

Napisano

no wlasnie na tej stronie juz bylem, ale ta cena......

mysle jeszcze o zalozeniu koszulek termokurczliwych, ktos gdzies podsunal mi taki pomysl;)

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Za 4 stowki to ledwo zlozysz jakiekolwiek kola na piastach torowych. Na kolory i inne extrawagancje NIE MASZ SZANS...

Chyba ze cos sam wymyslisz albo podwyzszysz budzet.

http://cgi.ebay.com/Weinmann-DP18-Deep-V-T...93%3A1|294%3A50

Mozesz zawsze sprobowac sciagnac z Londynu (blizej, nieco tansza przesylka obrecze Velocity

http://bricklanebikes.co.uk/velocity

Kiedys byly dostepne na CRC ale to juz hiiistoria...

OSTRO!

I.

Napisano

co to jest koszulka termokurczliwa?

szukaj na allegro klasycznych wysokich obreczy.

albo najlepiej, zacznij od tylnego koła a na przód kup se 30 zl za całe koło. i za jakiś czas kupisz na przód takie jak na tył. albo na odwrót zacznij.

albo zaczaj sie na allegro czasem dwie obrecze mavic cxp20 lub 30 itd można mieć za 200zł nowe. nie kupuj jakis tanich obreczy tylko dlatego że są nowe. no taka moja filozofia jest:D

Napisano

koszulki termokurczliwe to takie coś stosowane w elektronice.gumowe rurki.są kolorowe.długie.i jak sama nazwa mówi-termokurczliwe.podgrzewasz i się kurczą.można izolować tym przewody.albo zakładać na szprychy i opalać zapalniczą żeby się pokurczyło i było korororowo.

chyba, ze to pytanie było ironią.

tak jak ktoś pyta jak rozpalić ogień?wszyscy mówią zapalniczką a tu jakiś diehard wkracza i co to jest zapalniczka? mam dwa kamienie i wystarczy.

no.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...