Nawrotek Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Co byście doradzili? Zależy mi w sumie na wadze, bo wygląd to kwestia gustu Jak na razie skłaniałbym się ku wcs, bo w sumie nic ładniejszego w tej cenie nie ma są jakieś tańsze alternatywy? Nie chcę żadnych mieszanek, że wszystko z innej parafii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Bez rogów jest z tym dużo łatwiej. Tak to jest WCS, Boplight, Tune, KCNC, PRO. W sumie ciężko o coś taniego, po za PRO i Boplightem. Jest jeszcze ZOOM i Kalloy oszczędności byś miał ogromne Ale znając Ciebie nie wiem czy na lekarza więcej byś nie stracił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 no własnie chcę z rogami, i coś nie niżej niż wcs. Dlatego pytam, bo inna firma nie przychodzi mi na myśl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 mam wrazenie ze polowa polski jezdzi na wcs to moze extralite, tune? lekko, oryginalnie (czytaj inaczej niz wcs) i ze smaczkiem.... no i chyba troche drogo ? upss tune juz byl podany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Na KCNC można super lekki zestaw złożyć. Kiera SC Bone Mostek SC wing czy jakoś tak rogi KCNC 48g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rezun Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 a co myślicie o produktach firmy Guizzo (lepsza wersja Kalloy)? Warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Myślę ciągle nad kcnc - cenowo wyjdzie podobnie/może trochę drożej, a na pewno lżej. Powiedzmy, że rogi sobie odpuszczę, a bopy, pro itp. nie nie interesują. extralite to przegięcie cenowe - już tune niżej stoi. Zostają syntace, tune, no i budżetowy kcnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toms Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Jest jeszcze Controltech. U nas mało znana firma, ale komponenty ma naprawdę przednie. http://www.rowerymerida.com.pl/czesci_firmy.php?fr=13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A co powiesz na truvative team? Bardzo dobre komponenty jesli chodzi o stosunek waga/cena/jakosc. Osobiscie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.