Nemo7 Napisano 10 Kwietnia 2009 Napisano 10 Kwietnia 2009 Sprawa nie dotyczy mnie, ale mojego kolegi który jest zniechęcony do jazdy na rowerze ponieważ nie ma z kim jeździć. Chłopak naprawdę jest zdesperowany i myśli żeby porzucić ten sport, nie mogłem stać bezczynnie. Postanowiłem napisać na forum i poszukać ludzi którzy chętnie pośmigają z nim i podratują ginącą pasje. Potem możemy zorganizować sobie jakiś zlocik. Chłopak lubi XC i Enduro mieszka w Jastrzębiu Zdrój jednak chętnie umówi się też z bikerami z sąsiednich okolic takich jak Żory, Rybnik, Pawlowice, Wodzislaw, Zebrzydowice Walcie drzwiami i oknami ... GG 3458165
boanerges Napisano 11 Kwietnia 2009 Napisano 11 Kwietnia 2009 Daj mu ten link http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...0&start=140
a0h93077 Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 hej jeśli nielubi jeździć sam to może pojechać w jakimś fajnym maratonie zabawa przednia i zmęczyć sie można.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.