mwegrzyn Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Magazyn BIKE 05/09 . To są zaawansowane testy , łacznie z ocenami pracy zawieszenia na podjazdach i zjazdach, osobno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 To jest test rowerów za > 4000 Euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphy Napisano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 No i ile te rowery ważyły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 "Cube AMS 125 R1 Mag" wg. Cube 12.15 kg przy - kolorze czarnym, 16", bez pedałów, cena jakieś 2300 Euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphy Napisano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 To różnica między 16" a najmniejszym- aż 1 kg??? Może ta czarna farba tyle waży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwegrzyn Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Test dotyczył rowerów allmountain od 1999 euro do 2399 euro. Wszystkich wag nie bede isa ale Cube ważył 12,55 z pedałami o wadze 350 gram. Giant Trance X2 12,8 , Specialized 12,65. Zwazone są osbno rowniez dampery oraz ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Jest szansa przeczytac gdzies w necie ten test? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wszystkich wag nie bede isa ale Cube ważył 12,55 z pedałami o wadze 350 gram. To wychodzi, że testowali rozm 16". Jest szansa przeczytac gdzies w necie ten test? Jakm zapłacisz , to pewnie tak : http://www.bike-magazin.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphy Napisano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 To jutro w empiku poczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A po co ci test rowerów które mają do 140 mm skoku ? Poczytaj ten test - fulle do maratonu o skoku do 120 mm (2 euro) : http://content.delius-klasing.de/interfaces/payment/?id=4056 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ale zachowuję trzeźwy (??) umysł Chyba teraz już nie wiesz czego chcesz. Wszędzie doszukujesz się tego Foxa albo wagi. Niestety w tej cenie cudów nie uświadczysz, ale HT i lepsze komponenty albo full, komfort, przyjemność z jazdy kosztem osprzętu i wagi. Dlatego radziłbym przysiąść, pomyśleć i wybrać, bo na rynku naprawdę jest sporo rowerów, ale widać, że już się trochę pogubiłeś. Najpierw Boplight, potem Anthem, teraz parę innych rowerów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphy Napisano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Fifi, gdybym wiedział, czego chcę, to bym się nie pytał. I na razie- to w tej cenie dla mnie są same cuda. Są nawet foxy i niska waga. A pogubiony to byłem na początku wątku, teraz- jestem wprost zachęcony wyborem. Jest i boplajt, i antem, i pare innych sprzętów. Z tym, że głównie dzięki sensownym radom kilku życzliwych i wtajemniczonych kolegów, którzy wyrozumiale podsuwają swoje sugestie. I nie mają pretensji, że kolejne propozycje powodują szybkie zwroty akcji. --- Rulez- faktycznie, ani 140mm skoku, ani 10k to nie mój przedział, ale przejrzeć nie zaszkodzi! Teraz zresztą w empikach i kioskach, jak jest okazja- przeglądam, co wpada w ręce. A tego testu, który zapodałeś w linku- nijak nie zrozumiem, bo niemiecki jest mi praktycznie obcy. Choć z drugiej strony- ten przedział 2ooo-25ooEuro to jest niby poza zasięgiem, ale 30% posezonowej zniżki- i jest temat Kto wie? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A tego testu, który zapodałeś w linku- nijak nie zrozumiem, Więc testu o którym pisze "mwegrzyn" też nie zrozumiesz - jest wtej samej gazecie, do której dałem linka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphy Napisano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ale chociaż poprzeglądam nie płacąc, było nie było, ceny polskiej edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphy Napisano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w wątku, za pomoc w zorientowaniu się w temacie- teraz nie powinno już być problemu z powzięciem decyzji pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Potem pochwal się co wybrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphy Napisano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Oczywiście, nie omieszkam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.