Skocz do zawartości

[sklep] zasada-rowery/Zasada Group

NorieL

Rekomendowane odpowiedzi

Posta tego pisze poniewaz czuje sie zobowiazany chociaz w ten sposob odwdzieczyc sie ludziom pracujacym w tym sklepie ktorzy pomogli rozwiazac mi moj problem

Wszystko zaczelo sie od zakupu ramy Haro Xeon na aukcji allegro (okolice kwietnia 2008). Rama byla nowa (pewnie dopiero co przyjechala zza oceanu) ale bez jakichkolwiek papierow. Zlozylem na niej fajny rowerek (jest gdzies na forum nawet kilka fotek) do enduro. Bylem z niej mega zadowolony do czasu... W okolicach pazdziernika peknal tylni wachcacz. Stalo sie to pod koniec sezonu wiec przez nastepne trzy mieeisace nic z tym nie robilem. Niedawno zaczalem szukac wahacza poniewaz nie liczylem na jakakolwiek pomoc ze strony Polskiego dystrybutora Haro (Zasada Group) z uwagi na brak dokumentow. Niestety rama jest na tyle zadko spotykana ze nie udalo mi sie nic znalezc. Podjalem probe skotaktowania sie z producentem w USA z zamiarem zakupu wahacza niestety bez rezultatu. Ostatnia deska ratunku byl polski dystrybutor. Zadzwonilem wiec do firmy Zasada Group. Poczatkowo kontaktowalem sie z serwisantami. Duzo nie udalo mi sie zalatwic. Pewnego razu przypadkiem dostalem numer do pewnego Pana handlowac. Po krotkiej rozmowie poprosil mnie o zdjecia uszkodzenia i zadeklarowal sie ze postara sie skontaktowac z producentem i sprowadzic dla mnie wahacz. Po dwoch dniach otrzymalem telefon od tego Pana. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy uslyszalem ze istnieje prawdopodobienstwo ze wahach zostanie wymieniony w ramach... gwarancji. I w rzeczywistosci tak sie stalo, po dwoch tygodniach dostalem paczke (ktora zostala wyslana na koszt nadawcy czyli firmy Zasada Group) z nowiutkim wahaczem. Polecam wszystkim firme Zasada Group i mam nadzieje ze ten post przyczyni sie w jakis sposob do tego ze wiecej ludzi zainteresuje sie ta firma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...