netta1987 Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam. Szukam instrukcji w/w licznika w języku polskim lub informaji jak przełączyć na funkcje skan co ja nie moge jej znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PshemoS Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witaj, miałem ten sam problem, zapewne już się z nim uporałeś ale dla innych jakby co podaję linka ;-) Instrukcja CM 2.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterka Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Cześć! Mnie niestety nie udało się dojść do rozwiązania. Proszę - oświećcie mnie w tej kwestii... Nie wiem zresztą, czy dobrze rozumiem termin scan - jako przechodzenia wyświetlacza przez wszystkie funkcje po kolei. Chciałbym się dowiedzieć, czy mogę jakoś zmusić cm2.1 do wyświetlania zegara podczas jazdy? p.s. co oznacza skrót "cad" przy licznikach? Cadence? Tylko o co z tym chodzi? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.