Skocz do zawartości

[sklep] SPARROW-BIKE

helmn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zamawiałem w owym sklepie avidy juicy ultimate.... Gościu tydzień mnie w wała robił, że wysłał te hamulce czego nie zrobił. Po którymś telefonie dowiedziałem się, że JUŻ jadą... Zamawiałęm 2 hamulce a dostałem.... jeden. Po telefonie dowiedzialem się, że tylnie im się zalały... Co najlepsze hamulec ma starte numery seryjne! Fachowiec wyjaśnił, że takie dostają od producenta... Zastanawiam się czy zgłaszać to gdzieś czy nie? Sprawa zakończyłem odesłaniem hamulca i zwrotem kasy. NIE POLECAM tego "sklepu". Wysyłają towar pod nazwą macro media tech co znaczy, że owy sklep nie istnieje.

Pozdrawiam

Zdecydowanie polecam Ci zwrot hamulca. Przecież zapłaciłeś za towar pełnowartościowy, a dostałeś obdarciucha.

Poza tym zacieranie numerów seryjnych wskazuje na niejasne pochodzenie sprzętu.

Kto wie, czy to nie towar z kradzieży...

Odsyłaj czym prędzej. Ja żałuję, że nie odesłałem. Teraz jakbym chciał sprzedać, to każdy może mnie posądzić o kradzież.

Super sprzedawca ;)

Może w rzeczywistości nasz sprzęt pochodzi od tej firmy http://micro-tech-media.polandtrade.pl/??

EDIT : Dziwna sprawa, obsługuje nas Pan Damian K., ale prowadzi wszystko przez firmę swojej żony, Pani Jolanty K. - Micro Media-Tech. Gwarancja jest wystawiona przez "sparrow bike", ale towar jest sprzedawany przez MMT. No i o co w tym chodzi?

To kto jest w końcu naszym gwarantem - Micro Media-Tech

I do cholery jaki dystrybutor zaciera numery seryjne na zaciskach. Nie wydaje mi się, żeby dystrybutor zatrudnił 50 osób uzbrojonych w szlifierki i naostrzone śrubokręty......... Lol

EDIT : Dziwna sprawa, obsługuje nas Pan Damian K., ale prowadzi wszystko przez firmę swojej żony, Pani Jolanty K. - Micro Media-Tech. Gwarancja jest wystawiona przez "sparrow bike", ale towar jest sprzedawany przez MMT. No i o co w tym chodzi?

To kto jest w końcu naszym gwarantem - Micro Media-Tech

I do cholery jaki dystrybutor zaciera numery seryjne na zaciskach. Nie wydaje mi się, żeby dystrybutor zatrudnił 50 osób uzbrojonych w szlifierki i naostrzone śrubokręty do rezania po numerach......... Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...