helmn Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam Zamawiałem w owym sklepie avidy juicy ultimate.... Gościu tydzień mnie w wała robił, że wysłał te hamulce czego nie zrobił. Po którymś telefonie dowiedziałem się, że JUŻ jadą... Zamawiałęm 2 hamulce a dostałem.... jeden. Po telefonie dowiedzialem się, że tylnie im się zalały... Co najlepsze hamulec ma starte numery seryjne! Fachowiec wyjaśnił, że takie dostają od producenta... Zastanawiam się czy zgłaszać to gdzieś czy nie? Sprawa zakończyłem odesłaniem hamulca i zwrotem kasy. NIE POLECAM tego "sklepu". Wysyłają towar pod nazwą macro media tech co znaczy, że owy sklep nie istnieje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 trzeba było poczytać wcześniej opinie o transakcjach z tym sklepem. Zacieranie numerów to ich znak firmowy . Masz prawo do rezygnacji z zakupu w ciągu 10 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Zdecydowanie polecam Ci zwrot hamulca. Przecież zapłaciłeś za towar pełnowartościowy, a dostałeś obdarciucha. Poza tym zacieranie numerów seryjnych wskazuje na niejasne pochodzenie sprzętu. Kto wie, czy to nie towar z kradzieży... Odsyłaj czym prędzej. Ja żałuję, że nie odesłałem. Teraz jakbym chciał sprzedać, to każdy może mnie posądzić o kradzież. Super sprzedawca Może w rzeczywistości nasz sprzęt pochodzi od tej firmy http://micro-tech-media.polandtrade.pl/?? EDIT : Dziwna sprawa, obsługuje nas Pan Damian K., ale prowadzi wszystko przez firmę swojej żony, Pani Jolanty K. - Micro Media-Tech. Gwarancja jest wystawiona przez "sparrow bike", ale towar jest sprzedawany przez MMT. No i o co w tym chodzi? To kto jest w końcu naszym gwarantem - Micro Media-Tech I do cholery jaki dystrybutor zaciera numery seryjne na zaciskach. Nie wydaje mi się, żeby dystrybutor zatrudnił 50 osób uzbrojonych w szlifierki i naostrzone śrubokręty......... Lol EDIT : Dziwna sprawa, obsługuje nas Pan Damian K., ale prowadzi wszystko przez firmę swojej żony, Pani Jolanty K. - Micro Media-Tech. Gwarancja jest wystawiona przez "sparrow bike", ale towar jest sprzedawany przez MMT. No i o co w tym chodzi? To kto jest w końcu naszym gwarantem - Micro Media-Tech I do cholery jaki dystrybutor zaciera numery seryjne na zaciskach. Nie wydaje mi się, żeby dystrybutor zatrudnił 50 osób uzbrojonych w szlifierki i naostrzone śrubokręty do rezania po numerach......... Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.