satikrk Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 witam jak w temacie jestem zainteresowany zakupem Centurion Rower BackFire 400 08 co o nim sadzicie i czy za ta cene to jest warte z gory wlk dzieki za wypowiedzi gdyz pomoga one mi w dokonaniu konkretnego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Co prawda nie podałeś za jaką cenę możesz go kupić, a sadząc po cenie katalogowej - jest wyjątkowo ubogo wyposażony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satikrk Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 cena 2 099 pln i taka cena mnie satysfakcjonuje nowy ze sklepu gwarancja ramy na 5 lat czesci na 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Jeśli cię satysfakcjonuje , to po co pytasz, bo np. dla mnie to przepłacone, za tak wyposażony rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satikrk Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 no myslalem ze podacie jakis przyklad roweru za te kwote skoro piszesz ze za ubogi jak na ta cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Jakiś przykład : http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-5-xc-disk-34977219/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.