Lextalionis Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Na stronie producenta można znaleźć sporą kolekcje odzieży... Czy ktokolwiek wie czy można gdzieś kupić coś takiego? Szukałem w sklepach internetowych i nic nie udało mi się znaleźć, w Ski Teamie też nie mają więc nie wiem czy one w ogóle są w sprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Sa np. w Dreznie a tak serio, pojawialy sie na allegro koszulki ale teraz chyba nie ma... po sklepach to raczej nie do dostania... A jaka bys potrzebowal ? bo moze sciagne od znajomego ze sklepu zza zachodniej granicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 na razie nic bo pojutrze jadę do BCM'u ale w najbliższym czasie chciałbym kupić koszulkę z krótkim rękawkiem i krótkie spodenki na szelkach z serii Teamline i chciałem się zorientować w cenach... Ale w razie co będę o Tobie pamiętał Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twmax Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 na razie nic bo pojutrze jadę do BCM'u ale w najbliższym czasie chciałbym kupić koszulkę z krótkim rękawkiem i krótkie spodenki na szelkach z serii Teamline i chciałem się zorientować w cenach... Ale w razie co będę o Tobie pamiętał Dzięki W BCM'mie na pewno dostaniesz Mają duży wybór koszulek pozdrawiam MAX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybula Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Co powiesz o takiej? http://www.allegro.pl/item595557966_cube_k...a_kolarska.html Mi sie calkiem podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ta ladniejsza ;p http://media.cube.eu/activewear/1000/9101_TeamJersey_ss.jpg jutro bede mial cennik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 No właśnie o takiej jak w poście wyżej mówiłem... To jest właśnie seria Teamline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaxp Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 no ta koszulka serii Teamline jest super do tego jeszcze spodenki:) kuszą mnie te ciuszki własnie jestem ciekawa ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denek Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Na Ebay.de rozmiar M za 25 Euro. Szkoda, że kasy chwilowo nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.